Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 22 éves szűz fiú, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 22 éves szűz fiú, aki nem tud bacsajozni mit csináljom magával?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 13:39
 1/10 A kérdező kommentje:
*becsajozni
2009. nov. 24. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
miért nem tudsz becsajozni? suli, munkahely, szórakozóhely? sehova nem jársz?
2009. nov. 24. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is gondoltam már az önygyilkosságra. De ne tedd. lehet hogy pont másnap jönne valami irtó jó bige.
2009. nov. 24. 13:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Mert félénk, csendes, visszahúzodó, nem túl vonzó srác vagyok. Meg nem nagyon beszélgetek lányokkal, de járok suliba, néha 1-1 buliba is elmegyek.

Másodiknak: Nem akarok öngyilkos lenni.

2009. nov. 24. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
na akkor a kérdésre válaszolva, azt csináld magaddal hogy szedj fel egy kis önbizalmat, próbálkozzál ha buliba vagy pl. ne csendesen húzódj a sarokba, hanem ha tetszik a csaj próbálj vele beszélgetni.. ha igy vársz, csoda nem történik, neked kell a sorsodat irányítani. használd ki erősségeidet, ha nem találod magad vonzónak, nem számít, ezt teljesen szubjektív kinek mi a vonzó és sem.
2009. nov. 24. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Tanuljon meg és nem hívja magát 22 évesen fiúnak.
2009. nov. 24. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Na persze, ismerős a sztori. Nem vagy se szép, se izmos, se kiemelkedően okos, semmi különöset nem tudsz, ráadásul ezekhez jön egy rakás gátlás, szorongás, "jaj-akkor-most-mi-lesz", meg "hogyan-kezdjem". Én is ilyen voltam, meg kicsit vagyok is. De már túltettem magam rajta nagyjából. Öngyilkosság? Hát neked is, meg a többieknek, akik ilyesmin gondolkoznak, üzenem, hogy fejből kiverni, de gyorsan. Ha azt hiszed, hogy már nincs mit veszítened, (és már 18 is elmúltál)akkor mindegy, szabad vagy. Kalandra fel, találj magadnak valamilyen eszelős őrültséget, (amivel sem másoknak és magadnak sem ártasz)és mandulafejjel előre! Lehetne persze 30 nyelvvizsgát, meg 18 diplomát is letenni, de a csajoknak jobban be fog jönni, ha ejtőernyőzöl, vagy hasonló értelmetlen, és lehetőleg veszélyes dolgot művelsz. (bár van egy ejtőernyős-mondás, miszerint szexelni veszélyes, nem ugrani...)
2009. nov. 24. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha szűz vagy? Majd ha szerelmes leszel és ez kölcsönös lesz, lesz egy szép emléked. Nem kell elsietni. Legyél nyitott és sármos.
2009. nov. 24. 19:58
 9/10 DarkTemplar ***** válasza:
Na olvastam a válaszokat. Sajnos mind értelmetlen közhelyek , nagy részét szerintem lányok írták. Persze: szedjél fel önbizalmat.... Honnan tudnál fölszedni önbizalmat, ha valószínűleg még nem is alakult ki a személyiséged. Ja meg menjél ejtőernyőzni.... Úristen!!! Tehát a felgyülemlett szexuális energiáidat az extrém sportokban vezesd le.... kerüld ki az utat... Baromság! Elmondom mit javaslok: Kitartás, először is. És próbálkozz! Ölts fel személyiségeket. Fiatal vagy kalandozz. Lehet néhányszor meg fognak verni, de ne feledd az élet értelme a szex. Előbb utóbb ki fog bontakozni, mivel tudsz vonzó lenni a csajoknál. Ne érdekeljen a gyomrodban, stb megszólaló érzés, amikor odamész a lányokhoz. Igen megfognak alázni, igen valószínűleg meg fognak verni, igen lesz olyan társaság amiben te leszel az utolsó csajozási szokásaid miatt. De a végére kiképződsz. És az egyetlen dolog ami a csajokra hat: Hatalom. Mindegy milyen formában, jól sportolsz, sok pénzed van jól játszod a gépes játékot, gitározol, jóképű vagy, stb, bármi. Nem muszáj annyit próbálkoznod, máshogy is össze lehet szedni csajokat, de én azért javaslom ezt, mert így majd így fogsz eljutni arra a pontra, hogy egy éjszaka több csajt is felviszel. Mert ha a próbálkozós módszert követed, amit ott fentebb írtam, akkor te csak elhiteted a csajokkal, hogy hatalmad van. Válassz egy utat, remélem az enyémet fogd, nem pedig a pénz, alkotás, stb. Ezeket is csinálhatod, de javaslom emellett tanuld meg átvágni a csajokat, hogy akkor is tudj nőzni, ha éppen nem állnak jól a dolgaid. Kitartás! Kalandra fel! 1-2 év múlva don juan leszel.
2010. júl. 31. 03:01
 10/10 anonim ***** válasza:

LoL. Megverni... :D

Meg az élet értelme a szex.

Neked is vannak érdekes elképzeléseid. De a többi, amit írtál nem kegyetlenül k.urvarossz.

2010. júl. 31. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!