Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan embert, aki nagyon vonzó külsőre és mégis nagyon zárkózott, nehezen teremt kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Ti hogyan viszonyultok az ilyen emberhez? Saját tapasztalatok?2013. dec. 13. 17:18
11/14 anonim válasza:
Mondták, hogy sok lány szerint vonzó vagyok, de én ezt nem hiszem el, de főleg leszarom. Zárkózott vagyok. Hogy ettől bizonyos lányok beizgulnak, az nem zavar, míg nem kezdenek el jó arcoskodni. Na, azt nagyon nem kéne.
12/14 anonim válasza:
Ismerek. Barátságos vagyok vele.
13/14 anonim válasza:
A barátnőm ilyen. Nagyon pozitívan viszonyulok hozzá:D Am régen nem nagyon birtam az ilyen embereket, de amióta megláttam és megszerettem a bnőm, és megküzdöttem érte, azóta jobb rálátásom van az ilyen emberek lelkivilágába és jobban szimpatizálok velük.
14/14 anonim válasza:
#13 Minden tiszteletem a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!