Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan embert, aki nagyon vonzó külsőre és mégis nagyon zárkózott, nehezen teremt kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Ti hogyan viszonyultok az ilyen emberhez? Saját tapasztalatok?2013. dec. 13. 17:18
3/14 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Csak külsőre nem vagyok túl vonzó.
4/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Megnyugtató ,h nem vagyok ezzel egyedül.
5/14 anonim válasza:
Persze,normálisan viszonyulok.Ők is emberek.Csak nekik több idő kell.
6/14 anonim válasza:
Ismerek (nem magamat).
Nekem nincs semmi viszonyulásom felé, mivel ismerős.
8/14 anonim válasza:
Én vonzónak is találom magam külsőre és nem is. És mivel nem nagyon ismerkednek velem, inkább már az utóbbi felé hajlok. De zárkózott is vagyok, és inkább akkor tudok könnyebben beszélgetni, ha a férfi közvetlen, barátságos, de nem viszi túlzásba. Érdeklődő, humoros.
9/14 anonim válasza:
Az ilyen embereket mindenhol lenézik, legyen akármilyen vonzó is, ez a tapasztalatom.
10/14 anonim válasza:
Pont egy ilyen embert szeretek, ráadásul még én is ilyen vagyok, mármint ami a zárkózottságot illeti, szóval teljes a reménytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!