Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szerelmes verset írni?
Figyelt kérdés
Miket rakjak bele? Vagy hogyan? A válaszokat köszi előre is :D2013. dec. 13. 13:12
1/13 anonim 

válasza:

vagy jön vagy nem. rím mindenképp legyen benne, ha már vers.
2/13 anonim 

válasza:

Ha meg kell kérdezned, akkor már rég rossz.
3/13 anonim 

válasza:

Nem árt egy költői véna... Amúgy, ha megkérdezted inkább hagyd.
4/13 anonim 

válasza:

Hát így biztosan nem, ebbe pont saját magad kell beleírnod, az érzelmeidet, a vágyaidat és, ha már meg kell kérdezned akkor bukott ügy.
5/13 anonim 

válasza:

Azt sehogy se "kell".
Ha nem megy simán,akkor megpróbálhatod azt,hogy leírod amit érzel,meg a gondolataidat,aztán átfogalmazod úgy,hogy rímmeljen.
7/13 GentLnazi 

válasza:

Amugy nem kell ahoz semmit se érezni,csak tudni kell rímelni,bár ha valakinek nem megy érzelem nélkül,de tud rímelni akkor meghalgat 5 szerelmes számot hangulatba kerül és ír ...
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2013. dec. 13. 15:07
10/13 anonim 

válasza:

írjak egyet? :9
nah lássuk ...
Hogyan kell verset írni
kérdezi egy noob
megmutatom nem kell félni
rosszabb nem lehet csak jobb
tegyél bele rímeket
ne kacskát hanem szépeket
mond neki hogy szereted
és hogy el nem feleded
bókolj neki rendesen
hagy olvassa nedvesen
szótagra is figyeljél
bennük el ne vesszél
álmos vagyok abba hagyom
hogy tanulj belőle én azt hagyom
átadtam a tudásom
ágyamat én megcsinálom
noh a nyelvtanért elnézést ha jön az ihlet nem szabad törödni vele csak írni mert elszalad ... és most így utolag fa.sznak van kedve kijavítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!