Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok bele? Leszbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok bele? Leszbi vok?

Figyelt kérdés

van egy srac aki szerelmet vallott nekem nem tudtam hogy mondjam el neki nem akarok jarni vele ezert idot kertem jol kjjovunk es egyik olyanokat irt h azt hittem belezugtam

de masnap volt egy probank a suli(nm reszleteznem)es az elott es utan beszelgettem az evfolyamtarsammal (lany)

rosszul lettel h massal beszel vagy ha mas ert hozza es nalam nem zavarta ha a vallara raktam a kezem de az utobbi idoben ugy ereztem h meg kellene csokolnom

vele almodok minden nap

most nm tudok suliba menni a heteb es megorulok h mi van vele

belezugtam?nm merem elmondani neki az erzeseimet mert felek mit szolna

elotortenet annyi h 1eve ismerjuk egymast es jobb a kapcsolatunk mint az ovi ota ismert lb-mel

MIT TEGYEK?

ertelmes valaszokat lecc

2013. dec. 12. 22:21
 1/10 A kérdező kommentje:

15l mindketten

es nekem nagyon nagy problema h kissebb nalam mert hat hogy is mondjan a csok miatt izgato szamomra

2013. dec. 12. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy leszboszi, de inkább bisex.
2013. dec. 12. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Hat. Smarolnatok en meg kozbe dugnalak titeket...hmm
2013. dec. 12. 22:25
 4/10 A kérdező kommentje:

komoly valaszokat kerek es nem izgulok fel egy pasitol sem

ugyhogy kosz de nem

2013. dec. 13. 07:34
 5/10 A kérdező kommentje:

1.valaszolo

te ertelmesnek tubsz :)

mit tegyek?

2013. dec. 13. 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Először is, ne siettesd a dolgokat. Azt próbáld meg kideríteni, hogy a csaj leszbikus-e vagy legalább biszex.
2013. dec. 13. 16:19
 7/10 A kérdező kommentje:
azt mondta h a ferdiakhoz vonzodik :(
2013. dec. 14. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :( Ebben az esetben sajnos nincs mit tenni, az érdeklődését nem tudod megváltoztatni. Lehet, hogy nálad is csak egy fellángolásról van szó, ami idővel majd elmúlik. Esetleg kérdezd meg, hogy ő mit tenne, ha egy azonos nemű szerelmet vallana neki. Nem kell bevallanod, hogy rólad van szó, mondd azt, hogy olvastál egy ilyen cikket és elgondolkoztatott.
2013. dec. 14. 15:58
 9/10 A kérdező kommentje:

oke

koszi :)

hat igen remeltem van eselyem de hat ezek szerint.....nincs....

de mi lenne ha egy ido utan belemzugna?lehetseges lenne?

2013. dec. 15. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha megvan benne a hajlam, akkor lehetséges lenne. Ha nincs, akkor kizárt. "Kutyából nem lesz szalonna" :) Ha úgy éreznéd, hogy közeledik feléd, miközben azt mondja, hogy hetero, akkor lehet, hogy csak összezavarodott, kíváncsi, de igazából nem érez semmit. Ha meg mégis beléd szeretne, azt úgyis éreznéd. :)
2013. dec. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!