Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vers egyik ajándéknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
lány vagyok. és nemnagyon tudok hozzá fogni. megköszönném ha segítenének az irásában. amiket beleakarok rakni az az h egy padon csokoloztunk előszőr mikor egy nő vert egy gyereket(hosszu történet de nem olyan durva mint ahogy hangzikxd) az ő szüleinek ágyán veszítettem el a szüzességem. lassan 4 hónapja vagyunk együtt.van pc-je. imádom a farkát. szerinte nekem jo a fenekem. most éppen gyúr.(és sztem karácsony alatt is fog.) szerti a perverz dolgokat. és karácsonykor anált tervzem vele(nagyon szeretné de én karikor szeretném neki megadni). Köszönöm aki segít!2013. dec. 12. 20:42
1/2 anonim válasza:
Emlékszem, mikor nyámnyila nyelved,
számban matatva rohadt hússá ernyedt.
Emlékszem, mikor egy amazon ezalatt
páholta gyerekét, s a kezed beszaladt
a szoknyám alá, de megijedtél attól,
miként ragad a szőrtelenítő habtól.
Ennek ellenére kiklopfoltad nyílásom,
ha kell szüleid tekintélyét aláásom,
mikor nedvem lágy lepedőjükre csöppent.
Imádnám farkad a seggemben egy csöppet.
2/2 YourDestiny válasza:
Hé öreg! Biztos vagyok benne, hogy elsöprő sikert aratott ezzel a csaj... vagy kapott végetted két rendellenesen nagy pofont. Hogy beteg vagy, az hétszentség, de fogadd gratulációm ×D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!