Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is ilyenek a szüleitek?
Sokáig az volt a gondjuk, hogy nem találtam melót. Most elkezdtem melózni és kb éhbért kapok és ha hazajövök jól esne kiönteni a lelkem nekik (egészségem sem tökéletes egy ideje) és ma elkezdtem mesélni mik történtek odabent. A légkör jó, inkább az egészségemmel kapcsolatos dolgokon rágódom. Erre mintha kb meg se hallanák és folytatják a beszélgetüsket. Aztán megjegyeztem hogy ma is jót beszélgettünk és erre apám: jó de mindig a gondjaidat sorolod, tudjuk mi a helyzet. Ge ci szarul esett ez és fel is jöttem a szobámba. Milyen szülő az ilyen?
Mindig amikor elkezdenék valamiről beszélni, az emberek közbevágnak és mintha meg sem hallanák. Azon agyalok, hol akasszam fel magamat!
lehet, nincs igazam, de szerintem felnőtt ember nem a szüleivel, hanem a barátaival beszéli meg a dolgait.
örülj neki, hogy felneveltek, van hol laknod, többet már ne várj el feltétlenül, szerintem. szerezz barátokat, és egyébként úgy lehet, ha nem panaszkodsz túl sokat. mert mindenki a pozitív hangulatot szereti, és senki sem szereti az energiavámpírokat. ha nagyon rossz a kedved, sportolj valamit. ha muszáj, panaszkodjál, tudom, néha kell, de azért ügyelj rá, hogy sokkal több legyen a pozitív mondanivalód, mint a nyafogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!