Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha a szüleitek katonafegyelemben tartana titeket?
Figyelt kérdés
Szóval ott a suli egy csomó határidővel és vizsgával, erre még jön plusszba az, hogy kötelező jelleggel ki kell mennetek dolgozni apátok mellé, meg mindig az van, amit a szüleitek mondanak, és nagyon fontos a becsületesség, és nem engednek csajozni vagy azzal a lánnyal lenni akit szerettek, 21 évesek vagytok.2013. máj. 10. 23:06
1/16 anonim válasza:
Nem tudom.De nagy ívben leszarnám őket,hogyha lenne saját keresetem és hazaadnék belőle valamennyit.
2/16 anonim válasza:
én is mindenben segítek otthon, amiben csak kell, de a vizsgaidőszakot tiszteletben tartják a szülők. elvégre az az én ,,munkám``, hogy tanuljak, azért pénzelnek, hogy elvégezzem az iskolát
3/16 anonim válasza:
Letojnám.
Nem tudnák megakadályozni.
4/16 anonim válasza:
sok nyomi,ahogy a kérdező is "behódol" a 'szüleinek'
ennek több oka lehet,jó zsebpénzt kap,vagy nyomi akivel nemtörödik senki csak a szülei stb
5/16 A kérdező kommentje:
hardtimes21-nek mondja meg valaki légyszí, amit én akarok!! xDD :D
2013. máj. 10. 23:11
6/16 anonim válasza:
ha nem tetszene, keresnék egy állást és elköltöznék
amúgy tényleg nagyon fontos lenne a becsületesség, menj a fenébe kérdező
7/16 anonim válasza:
Én ezt úgy értem,hogy a munka és a suli mellett.
Tehát amikor szabadidőm van.
8/16 A kérdező kommentje:
tartanának*
2013. máj. 10. 23:17
9/16 anonim válasza:
Önmagában ez nem lenne baj. akkor lenne baj, ha pl. egyébként, ezt leszámítva a szeretetük elmaradna. És igen, lehet velük beszélni erről, kompromisszumot kötni, hogy nekem is vannak elképzeléseim. ha meg kiraknának ezért otthonról, így jártam, akkor rakjanak ki, az őket minősíti, és büntetnék is őket érte.
10/16 anonim válasza:
hát kedves kérdező, amit leírtál az nem katonás fegyelem
ott időre kellett pakolni, rendet tartani, ruhát hajtani
amúgy egy szülő nem szóljon bele a kölök kivel jár,
a kölcsönös tisztelet legyen meg
a tanulásnál különben sem kér az ember semmit, ez logikus
az ő dolguk tanulás, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!