Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi a folytatása?
Figyelt kérdés
Fiú: Annyira csodálatos Veled minden perc, hogy el sem hiszem Lány: Én is nagyon szeretlek… Fiú: És mikor mutatsz be végre a szüleidnek? Tudom, hogy nagyon komolyak, vallásosak, de hidd el, attól függetlenül, hogy Veled bolondkodok, tudok ám komoly is lenni Nem égetlek le, eskü! Lány: Jelenleg még azt sem tudják, hogy van barátom. Folyton azt mondják, hogy első az iskola, majd ráérek fiúzni ha kijártam az egyetemet… Tudom, hogy ez túlzás… de nem tudok mit csinálni! Fiú: Akkor ezek szerint azt se tudják, hogy … már voltál velem… úgy is? Lány: Jézusom! Dehogy tudják… meg is ölnének! De én sose fogom megbánni, mindig is azt szerettem volna, hogy az első csodás legyen, és Veled ezt is éltem át Teltek a hónapok. Veszekedés és probléma nélkül. Bár a találkozások továbbra is titokban történtek, de a szerelmük törtetlen volt. Egyik nap épp a barátnője elé ment ki a házukhoz. Természetesen pár házzal arrébb állt meg, hogy ne vegyék észre. Már messziről feltűnt neki egy tábla a kertjükben. Közelebb ment és az volt ráírva, hogy „ELADÓ”. Nagyon meglepődött, mert a barátnője nem szólt neki, hogy költöznének. Várt negyed órát, de a ház körül semmi mozgás nem volt. Végül úgy döntött, hogy becsönget. Senki nem nyitott ajtót. Felhívta a lányt, de a szám nem volt kapcsolható. Kétségbe esve indult haza. Nem tudta mit tegyen. Végül felhívta az osztályfőnöküket, aki csak annyit tudott mondani, hogy a lányt kijelentették az iskolából. Teltek a napok, a lány nem jelentkezett. A fiú csak pár órát tudott aludni esténként, teljesen ki volt borulva. Végül már 4 hónapja nem kapott hírt a lányról. Egyik ismerősük, barátnőjük se tudott semmit. Éppen sétált bevásárolni, amikor felismerte a lány nagymamáját, akivel egyszer találkozott még régebben. Azonnal odament. Annyit tudott meg, hogy 30 km-re lévő kis faluba költöztek, de a nagymama már 90 éves körül volt, nem volt teljesen beszámítható, így csak reménykedhetett, hogy igazat mondott. A következő héten felszállt a távolsági buszra és elment a faluba. Nem tudta milyen utcát keressen, és hogy mire számíthat. Leszállt és elindult a főúton.200 métert sétálhatott, amikor, mintha Isteni sugallat lett volna, befordult a kereszt utcába. A lány már messziről ismerős volt… Ahogy közelebb ért, és meglátta barátnőjét majdnem elájult. A lány?2013. dec. 11. 23:00
1/4 anonim válasza:
Nemtudom, de ha már elolvastam jó lenne ha leírnád, és remélhetőleg "happy end" legyen a vége :)
2/4 anonim válasza:
A lany vampirra valtozott, vagy talalkozott egy sarmos, titokzatos uriemberrel, aki akkora hatassal volt ra, hogy szado-mazo szettekben megy le meg a sarki fuszereshez is.
Mostanaban errol szolnak ezek a mesek...
3/4 anonim válasza:
prosti volt aki egyetemistát játszott civilban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!