Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk tisztelett a kivetelnek de miert csaljatok meg a csajotokat?
Mert aki olyan mint Én, az mindig talál jobbat. Legyen az hajhossz, szemszín, arc, magasság kérdése
21/F
A megcsalasnak is megvan a maga pszichologiaja, minden eset mas es mas, masok a kivalto okok, mas a resztvevo felek szemelyisege, pszichologiai profilja, szoval nem lehet erre egyseges valaszt mondani.
Ha konkretan veled tortent ilyesmi, akkor inkabb meseld el a sajat tortenetedet valakinek, akiben megbizol, vagy akar itt es akkor lehet rola beszelgetni, hatha az segit valamennyit... de igy onmagaban ennek a kerdesnek nem sok ertelme van.
Vannak még normális, hűséges fiúk, kérdező.
Ez kb az ezredik általánosító kérdés, inkább megyek is mára... jó éjszakát!
Én sem csaltam meg egyik barátnőmet sem, de engem már megcsalt mindegyik. Innentől kezdve nincs miről beszélni, a nők 90%-át megutáltam (többek között ezek miatt is). Szerencsére ismerek 1-2 értelmes lányt is de sajnos nem ez a jellemző.
Egyébként ugyanaz az ok mindkét oldalon. Gyávaság, érzelmi intelligencia hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!