Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találunk rá a boldogságra mikor jön el?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 22:23
2/7 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja igazából.Lehet,hogy soha lehet hogy 2 perc múlva,vagy 2 év múlva.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy kinek mit jelent a boldogság, meg hogy kinek mit oszt az élet. Lehet, hogy soha nem jön el a boldogság, én legalábbis gyakran így érzem.
4/7 anonim válasza:
ha hagyod rád talál, a keresed elkerül...
5/7 anonim válasza:
Váratlanul ballag be az életedbe, vagy tör rád egy pillanat erejéig, néhány percig, órákig, vagy hosszú-hosszú évekig. Emlékszem, pár éve nyáron ültem a buszon két város között. Éppen nem volt senkim, és éppen pszichoterápiára jártam egyéb okokból. Valamiért felnéztem az égre, és valami addig sosem (s azóta újból még nem) tapasztalt érzés járt át. Az ég kék a lehető legtökéletesebb kékjét mutatta, a bárányfelhők sem vehettek fel volna aznap megfelelőbb alakot és pontot az égbolton, a napfény ereje és melege is éppen megfelelő volt ahhoz, hogy ne hunyorogjak, és ne égjen a bőröm.Minden a helyén volt,a bokrok,fák,fűszálak,a repedések az aszfalton,én is,és az életem is,akkor egyszer úgy éreztem,minden úgy van jól,ahogy történt az életemben....Szóval nekem ott és akkor elég volt ennyi is a boldogsághoz....ha csak pár percig is tartott.
6/7 anonim válasza:
A boldogság csakis rajtad múlik! Amíg erre nem jössz rá, addig csak átmenetileg leszel boldog!
7/7 anonim válasza:
előre nem tudni, van aki már megtaláljha a sírig tartó szerelmet huszévesen, de valaki csak 40 felé, mire csalódott már egy csomószor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!