Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
hát ha az érzékeny és mélyérzésű azt jelenti h folyamat "picsog", akkor nem.
egyébként meg ha lehet vele érzelmi és lelki dolgokról is beszélni, akkor igen.
Egyedül ők képesek hatni az elnyomott érzelmi oldalamra, ők elégíthetik ki az ilyesfajta szükségleteimet, tehát igen. A hidegfejű, racionális, rafinált férfiak inkább barátként és/vagy szenvedély/testi vágy alapú szeretőként jöhetnek szóba.
Ismerkedni? Nem illene ahhoz legalább egy kort megadnod? :D
Tarnolf! Csak olyan hapsival álltam eddig szóba, aki mély érzésű, ergo nem egy kőbunkó, de közben férfias, kiáll önmagáért, merész és egyedi, és nem szégyenli amit érez, mert tudja hogy hozzá tartozik! Vannak ilyenek, bennük tiszteltem mindig is az őszinteséget, mert merik önmagukat adni... a szememben az cseppet sem férfias, aki megjátssza a fejét, és elrejti az érzelmeit... De ízlések és pofonok... :)
23N ( 6-os voltam. )
6-os!
Szó sincs megjátszásról, legalábbis nálam nem. Csak egy példát írtam, nem magamat, hanem van sok haverom aki nem meri önmagát adni. :P
Én csak szimplán alapból nehezen nyílok meg az emberek előtt, nem vagyok egy nagy dumás, de ha egyszer megnyíltam, akkor mondom amit érzek vagy gondolok. :) És nem picsogó szinten, mint ahogy Költőnő írta. Az szerintem is sok. :) De igazad van, hogy az se jó, hogyha valaki a szigorú fejet felveszi és 1 érzelem nélkül elvan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!