Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan ne bántsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Egy fiúval mindig nagyon jó barátságba voltam, de ő egy idő után többet szeretett volna. (nekem mindeközben volt barátom)Viszont akkoriban a kapcsolatom nem volt annyira jó, ezért flörtölgettem a fiúval. Időközben ő nagyon belémszeretett, nekem meg jólesett, hogy valaki ennyire rajong értem, és reményt adtam neki. (Nem gonoszságból tettem, bár tudom hogy nem mentség, de azt hittem, tényleg lehetne majd valami, ha szakítok a pasimmal) Most viszont rendeződött a kapcsolatom a barátommal, nagyon szeretem, de még nem rendeztem az ügyet a másik fiúval.
2013. dec. 11. 16:01
 1/5 Költőnő? ***** válasza:
100%

cicázni egy barátoddal, csak mert a pasiddal épp nem vagytok jól?

nem vmi szép dolog.

szegény srácot azért sajnálom, de ne haragudj, Veled nem tudok együttérezni...

2013. dec. 11. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valamelyik fiúnak rohadtul nagyon nem fog tetszeni, és ezért fog annyira utálni, hogy a halálodat kívánná! Engem is így koppintottak le!
2013. dec. 11. 16:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon megbántam, és nem tudom, mit tehetnék..Az elsőnek: nem leszidásra meg fegyelmezésre van szükségem, azt már megkaptam a barátaimtól, én tanácsot szeretnék kérni.
2013. dec. 11. 17:18
 4/5 Költőnő? ***** válasza:

kérdező

most komolyan idegenektől kérdezed?

Te barátod, Te tudod, mit bír ki/el

tudod jól, h ebből már jól nem tudsz kijönni.

Ha már ilyen szépen megcsináltad, akkor legalább kíméletesen próbáld meg neki elmagyarázni.

És próbálj meg őszinte is lenne, mert a köv kérdés meg itt lesz GYk-n h miért tette ezt velem az egyik legjobb barátnőm?

2013. dec. 11. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled költőnő, ebből jól már nem jöhetsz ki, csak kíméletesebb lehetsz! Azért szurkolok, hogy ne annyira rosszul süljön el minden, mint nálam! Legyél őszinte, de ne annyira, hogy bárkit is a kelleténél jobban megbánts vele!
2013. dec. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!