Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextől miért újulnak ki a felfázásos/hólyaggyulladásos panaszaim?
Figyelt kérdés
tavalyi évben sikeresen felfáztam,nem vigyáztam magamra, sokat szenvedtem tőle,mert iszonyatosan fájt... azóta nagyonnagyon odafigyelek,hogy ne történjen meg még 1x.. de nagyon sűrven, 2havonta előjön,úgy veszem észre az aktív szexuális életem is közrejátszik ebben...ettől miért újul ki?2013. dec. 11. 10:01
11/13 A kérdező kommentje:
Monural port irta fel az orvosom, a multkori alkalommal amikor este megittam,reggelre már semmi bajom nem volt... tegnap este megint nagyon görcsöltem és szenvedtem,még a vizeletem is véres volt..:( lefekvés előtt elfogyasztottam ezt a gyógyszert, de semmit nem használt, ugyanúgy fáj ma is csak közvetlen a pisilés után jönnek a görcsök..
2013. dec. 12. 14:53
12/13 A kérdező kommentje:
nem az Uroginra gondolsz ? azt ma fogom elkezdeni, 2-3hónapig ajánlotta az orvosom,hogy fogyasszam..
2013. dec. 12. 14:56
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, lehet, hogy most ilyen néve fut a gyengített változata. Egy időben betiltották, (túlságosan hatásos volt, s ez nem tetszett a gyógyszerlobbinak) aztán amikor lányomnak kellett, megint volt, de már egészen más dózisban és hosszabb ideig kellett szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!