Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg annyira illetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira illetlen, bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori annyi, hogy párom barátai nem igazán fogadtak el mikor összejöttünk. Most 1 év után jutottunk el arra a szintre, hogy pár mondatot váltottunk és együtt el tudtunk lenni társaságban némi iszogatás mellett. Ők olyan tipikus nagyhangúak és alapvetően összeszokott banda, én meg eléggé csendes és gátlásos vagyok, gondolom ez okozhatta a "kezdeti" problémákat.

Szóval a lényeg, hogy tegnap mikor megérkeztünk az összejövetelre, köszöntem mindenkinek egy kollektív "sziasztok!"-ot, majd mikor bljebb mentünk face to face köszöntem még egyszer, viszont nem pusziltam végig mindenkit... Nem vagyok az a puszizós típus. Volt egy srác akit nem ismertem, neki bemutatkoztam, ő hajolt pusziért, így adtam neki. Mikor ment el az egyik páros -barátom egyik legjobb haverja és a csaja- felálltam én is, hogy köszönjek, ők viszont annyira nem méltattak, hogy egy "sziát" dobjanak (mondjuk többet nem is kellett volna). Amúgy mindenki mástól normálisan elköszöntek.

Mikor ma mondtam barátomnak, hogy ez furi volt, azt mondta, szerinte az volt a bajuk, hogy mikor odaértünk, akkor nem puszilkodtam velük... Hát most komolyan, ha nem nyalok végig mindenkit, már nem is lehet köszönni? Tényleg ennyire fontos a 3 puszi, még ha amúgy nem is kedvelnek? Én voltam a bunkó? Szokjak rá a "mindenkinek puszizás"-ra?

2013. dec. 11. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát, pl megpróbált megutáltatni barátom anyjával, valótlan dolgokat sztorizott, hogy ezt meg azt csináltam... Rám uszította a barátom volt csaját (akit anno szintén utált), így a csaj hónapokig zaklatott engem facebookon -persze úgy, hogy soha életében nem is látott a leányzó :D

igaz, a srácot nem szembesítettük vele, hogy tudjuk hogy ő volt a felbujtó, de a balhé végén a csaj elmondta hogy valaki "bátorította" és közreműködött.

Nem csaptunk belőle nagy ügyet mert a kapcsolatunknak senki nem tudott ártani. A családi béke érdekében nem is meséltük el a szülőknek (akik gyereküknek tekintik) tesóknak, hogy mi volt, mivel már több, mint 10 éve családtag. Persze barátom és a srác között már csak nagyon felszínes haveri viszony van. De mivel nem sikerült szétszednie minket, meg aztán le is állt a srác, így minek tovább csinálni a feszkót?..

2013. dec. 11. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
sztem sza.rd le mit gondolnak.. én is utálok puszizkodni, körbenyalni főleg idegenet és erre mindig azt kaptam hogy én milyen introvertált vagyok... én erre meg azt mondom hogy aki lusta megismerni, és csakúgy ítélkezik az vessen magára.. az később se várjon semmit, ellenben azokkal akik hajlandóak megismerni (és nem csak bájolognak)
2013. dec. 11. 12:30
 13/14 A kérdező kommentje:
#12, egyetértek.
2013. dec. 11. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
sztem ezzel a pasival ne legyél jóban, mert ki tudja, h miket fog még terjeszteni puszta irigységből, vagy mert nincs jobb dolga!
2013. dec. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!