Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jelentősége, hogy ezt csinálta a férfi?
Figyelt kérdés
a kabátomat egy székre tette rá,és utána még így kézfejével végigsimitott a kabátomon?
és e közben végig látszott rajta,hogy elvan gondolkodva.
mi lehetett ennek az oka?
2013. dec. 10. 23:17
11/18 anonim válasza:
A mai hímek némelyike félénk, vagy egyszerűen nem tudja, hogy mennyire komoly érzelmei vannak. Vagy csak valami bátorításra vár! :) Mosoly vagy kisebb beszélgetés, ugyebár nem nagyon lehet valaki szerelmes, csupán passzív 'kapcsolatból', legalábbis, én így hiszem.
13/18 anonim válasza:
Ha csak ennyi, ebből ne vonj le messzemenő következtetést. Tudom, mit beszélek, hasonló cipőben járok, sokáig találgattam, tetszem-e egy bizonyos valakinek, de arra jutottam, hogy az ilyen apróságok nem sokat nyomnak a latban. Ha tetszel neki, és akar is valamit, azt határozott formában fogja értésedre adni. Az apró jeleket könnyű félreértelmezni, sajnos....
14/18 anonim válasza:
Ha akarna valamit tőled,azt biztosan megmondaná.Látszik,hogy mi,nők,hajlamosak vagyunk minden apró szart jelnek venni,holott nem mindig kéne.
15/18 anonim válasza:
tetszik neki, csinosnak tartja
16/18 A kérdező kommentje:
a kabát tulajdonosát ?
2015. júl. 18. 23:19
17/18 anonim válasza:
Szerintem csak finom volt a kabát anyaga. Vagy ha elgondolkodott akkor ez csak egy ösztönös, motorikus mozdulat volt.
18/18 anonim válasza:
aviszonzatlan szerelem az jó meglátás. én az egyik egyetemi csoporttársamba voltam viszonzatlanul szerelmes. egyszer kölcsönkérte az önygújtómat, énmeg utána évekig őrizgettem azt az öngyújtót pedig csak egy ilyen filléres tucatdarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!