Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el, hogy a lányt nehéz helyzetbe hozzam? Gyávaság lenne lemondani a lányról?
Figyelt kérdés
Nagyon jó barátságban vagyunk egy lánnyal, mindent megbeszélhetek vele, csak eddig még nem sok mindent mertem neki elmondani. Régebben többet éreztem iránta barátságnál, de akkor is volt barátja, és hallgattam, aztán úgy alakult az életünk, hogy el kellett felejtenem. Most viszont készülőben van egy nagy beszélgetésünk, és bennem újra kezdenek mocorogni az érzések. Sok mindenről lesz szó a beszélgetésen, azt hiszem, és lelkileg valószínűleg olyan közel fogunk kerülni egymáshoz, mint eddig még soha. Viszont neki továbbra is van barátja, de én meg már alig tudom magamban tartani az érzéseimet és a gondolataimat. Arra gondoltam, elmondom neki, hogy akkor, régen én többet éreztem iránta, utána továbbléptem, de most megint összezavarodtak bennem az érzések. Ezek után megkérném, hogy felejtse el ő is, amit az előbb mondtam, és ne törődjön ezzel a problémával. Azonban attól tartok, hogy mivel ő is lelkizős típus, az is kellemetlen lesz neki, hogy engem ne bántson meg, és szeretném, ha nem agyalna azon, hogy nekem fáj-e ez az egész. Nem tudom, mit tegyek. Elmondjam egyáltalán neki? Igen, önző is vagyok, mert nem szeretném, ha megszakadna a jó viszony, és azt se akarom, hogy neki rossz legyen, de engem is nyomaszt a dolog. Gyáva lennék, ha azt mondanám, hogy nem csak barátként nézek rá, de félreállok az útból, és felejtse el, hogy én többet érzek? Ti mit tennétek a helyemben? Egy lelkizősebb lányt megviselhetne az a tudat, hogy valaki "miatta" szenved? Köszönöm a válaszokat.2013. dec. 10. 21:35
21/25 A kérdező kommentje:
#18: Sajnos sose voltam jó a "jelek" olvasásában, ezért is szívtam meg olyan sokszor. Hogy ő mit érez, nem tudom, annyit írt legutóbb, hogy eléggé kavarognak benne az érzelmek, de hogy ez valamiféle "olyan" jellegű változást is jelent a hozzám való viszonyában, fogalmam sincs. Annak idején mintha lett volna egy kis flört a részéről, csak én nem tudtam, hogy az-e, és nem csináltam semmit. És hát nem tudom, rá hogyan fog hatni a beszélgetés, mit fog érezni, mindenesetre ő volt rajta, hogy jó lenne, ha személyesen is megbeszélnénk, amit leírtam neki (a múltamat, problémáimat stb.). Eddig annyit tudok, hogy nem érek kevesebbet a szemében, meg azt vettem ki a szavaiból, hogy "felnéz" rám, amiért ennyi mindent kibírtam, ráadásul magamra hagyatva. Szóval nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
2013. dec. 11. 19:29
22/25 A kérdező kommentje:
#19: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülnék annak, ha összejöhetnénk, igazából rajta kívül talán egy lány volt, akiről úgy éreztem, hogy egy életre el tudnám fogadni, és kevés embertől kaptam annyi szeretetet, odafigyelést, megértést, mint tőle. Viszont tisztelem és szeretem őt annyira, hogy ne akarjak az útjába állni, de nem tehetek arról sem, hogy ilyen érzéseim vannak. Régebben nagyon rossz volt nap mint nap úgy találkozni, hogy tudtam azt, hogy soha nem lehet köztünk semmi. Ha nem volt a közelemben, hiányzott, ha a közelemben volt, akkor meg fájt, hogy "csak" ennyi lehet, és hónapokon keresztül magamba fojtottam mindent. Nem is a megbántásától félek, mert nem hinném, hogy megsértődne, inkább attól tartok, hogy neki is kellemetlen lesz, mert tényleg nem tudná, hogy mit csináljon, ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy fájdalmat sem akarna okozni nekem, és nem tűnne el mondjuk szó nélkül. De azt hiszem, hogy ha olyat mondok, hogy féltékeny vagyok a barátjára, vagy mi lenne, ha nem lenne barátja, abból is ugyanúgy tudni fogja, hogy nem csak barátként tekintek rá, még ha burkoltabban is fogalmazom meg a dolgot.
2013. dec. 11. 19:45
23/25 anonim válasza:
19 es vagyok.
Igen tudni fogja, de nem állítod választás elé, hogy te vagy a másik pasi. Bár ez az ezt követő beszélgetéseteken is fog múlni.
24/25 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de attól még lehet neki ugyanolyan kellemetlen, hogy én többet érzek iránta, még ha nem is mondom ki. Utána meg hogy mikor és hogyan fogunk beszélgetni, nem tudom, ugyanis keveset tartózkodik itthon.
2013. dec. 11. 23:10
25/25 anonim válasza:
ennyire nyalas fiut meg nem lattam? mi ez a csopogos romantika ami folyton a tema??? jol vagy, ember? chill, ok? nyugi, legyetek baratok es jarj el sportolni megart ez a sok beszelgetes ugyerzem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!