Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el, hogy a lányt nehéz helyzetbe hozzam? Gyávaság lenne lemondani a lányról?
Az első két válaszolónak szerintem nincs élete ezért foglalkozik ennyire ezzel. Mert ha nem érdekli őket akkor miért olvassák el és miért szólnak hozzá, ennyi!
Neked pedig azt tudom mondani hogy szerintem mindenképpen beszéld meg a lánnyal mit érzel. Tudnia kell róla, vagyis nem muszáj de jobb úgy. És nem vagy azért önző mert nem akarod, hogy megszakadjon a barátság, hanem nagyon is jó ember vagy, mert ennyire tudsz szeretni valakit.
Hogy elmondod-e vagy sem az már a te döntésed de szerintem jobb ha tudja mit érzel.
Szerintem te csak vele akarsz lenni, nem attól félsz, hogy megbántod, hanem, hogy ennek ellenére a barátjával marad.
Ha azt mondanád neki amit írtál 2 lehetőség van
1: Dobná a barátját mert ős is így érez irántad csak nem mert kezdeményezni.
2: Kellemetlenül érezné magát, mert csak egy nagyon jó barátként tekint rád és azt hiszi, hogy te is rá. Ezek után minden találkozáskor zavarban lenne, nehogy félreérthető jeleket adjon.
A helyedben csak annyit mondanék neki, hogy ha nem lenne a barátod mindent megtennék, hogy velem legyél, mert tudom, hogy egy főnyeremény vagy.
Vagy, kicsit féltékeny vagyok a barátodra, hogy te vagy a barátnője.
Vagy valami hasonlót. De semmiképp sem olyat, hogy szeretlek de félreállok legyél a barátoddal boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!