Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társasházakban, panelházakban áthallatszik a másik lakásból a szex?
Figyelt kérdés
Albérlet választás előtt állok és a barátnőm azt mondta, hogy náluk hallani. Nem örülnék ha a gyerek ezt hallgatná esténként. :)2013. dec. 10. 21:05
11/13 anonim válasza:
Mi mindig halljuk a szomszédokat :D
12/13 anonim válasza:
Van ahol igen, van ahol nem. De mondjuk ahol eddig laktam, ott általában nem volt egyértelmű, hogy most szexelnek vagy beszélgetnek vagy veszekednek vagy mi van. Egyszerűen időnként áthallatszottak zajok.
Úgy viszont jártam, hogy egy forró augusztusi éjszakán nyitott ablaknál csináltjuk, és utána azzal fogadott a két szobával arrébb lakó lakótársunk, hogy ugye tudjuk, hogy a szemben lévő fal mindent tökéletesen visszaver, és jó eséllyel ezt az akciót most az egész ház hallotta, mert mindenhol nyitva van az ablak... na ez az, amivel sajna semmit nem lehet kezdeni :)
13/13 anonim válasza:
Az, hogy áthallatszik-e attól is függ hogy milyen hangosan csinálják. Panelban lakom és elég sokszor hallottam hogy mások szexeltek, persze leginkább éjjel feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!