Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartsam meg a büszkeségem vagy engedjek utat az érzéseimnek?
Figyelt kérdés
Elsö esetben magamban tartom, tehát nem jó. Máaodik esetben pedig kiszolgáltatom magam neki tulajdonképp. Viszonzatlan szerelem. Tanácstalanság.2013. dec. 9. 23:27
11/15 anonim válasza:
könnyíts magadon! ha nem jönne össze (ami nem fog megtörténni mer küldöm az energiát :P) akkor is ,,minden csoda 3 napig tart" és azon az egy lányon kívül van még több ezer csaj akik közül választhatsz.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 fiú vagyok
Ezt úgy érted, hogy mondjam el neki?
2013. dec. 15. 19:48
13/15 A kérdező kommentje:
Vagyis akarom mondani lány vagyok :)
2013. dec. 15. 19:49
14/15 anonim válasza:
?...igen arra gondoltam. fiatal vagy még próbálkozz.
15/15 anonim válasza:
Ne mondd el neki. Te magad is tudod, hogy viszonzatlan. Hidd el, attól, hogy elmondod neki semmivel se lesz könnyebb. Csak megalázva fogod érezni magad. Legyen benned női büszkeség..ha annyira beszélhetnéked van mondd el a kispárnádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!