Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, ha imponál, hogy a "tenyerén hordoz"? 16L
A barátom mostanában kicsit jobban el van eresztve anyagilag, ezért a hétvégén például elvitt megnézni egy közeli várost, ott aludtunk egy elég jó hotelben, többször járunk étterembe, ami nem meki vagy kebab és születésnapomra kaptam tőle egy szép arany karperecet.
A barátnőim szerint ez nem oké, de nekem kifejezetten imponál, eleinte ódzkodtam, de ő mindig ragaszkodik hozzá.
Persze ruhát, ékszert csak úgy, sminket, pénzt nem fogadok el tőle.
Szerintetek ez oké?
16L (18F)
az természetes hogy jól esik a gesztus,de pl amikor a párom tavaly karácsonykor ugyan ezt csinálta végig zavarban voltam és kellemetlen volt hogy mindent ő akar fizetni
a tenyerén hordozás viszont inkább a törődés és az odafigyelés,nem hiszem hogy jó hogy ennyire "igényled" az anyagi dolgokat,főleg hogyha majd kevesebb lesz a pénze hiányolni fogod az ilyen dolgokat
A kényelmet mindenki szereti, ez a része a dolognak nyilván természetes.
Viszont a #2-es jól megfogalmazta: Csak egyszerűen meg akar venni. Most kiderül, hogy mennyit érsz.
Már egy éve együtt vagyunk, eddig nem volt így, volt, hogy hozott szendviccsel piknikezni mentünk, de hazafelé nem volt pénzünk buszjegyre...:D Szóval nem erről szól egyáltalán, nagyon szeretem.
Pont erről van szó, hogy úgy érzem magam, mint a 6. válaszoló, nagyon kellemetlen az eleje mindig az ilyen programoknak, de másrészről pedig kifejezetten élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!