Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben sincs szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben sincs szerintetek fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,18 éves,az illető 20 éves fiú.Régen jártunk rövid ideig,ilyen téren nem passzolunk,viszont ő a legjobb barátom és én is neki.Ő szerelmes,nekem pedig máson jár az eszem,nem tudnék vele járni,és ő sem velem,ez 100%.Tehát mi már átestünk ezen az "egyik fél többet akar"-dolgon,mindketten többet akartunk,de nem ment,tehát egyikünk sem akar semmit. Véleményetek szerint így már működhet a fiú-lány barátság?

Megjegyzésként: NEM kételkedem a barátságunkban,csak sokan egyből leszólják a fiú-lány barátságot,pedig szerintem ez például egy ideális eset ilyenre.

2009. nov. 23. 14:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ha félreérthető picit,másba szerelmes,nem belém!:D
2009. nov. 23. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:

akkor hol itt a probléma?

Ahogy látom gond egy szál se ;)

2009. nov. 23. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem működhet, nekem is van ilyen lány BARÁTOM, én szerelmes voltam belé most is az vagyok egy kicsit, néha elgondolkozom mi lett volna ha..., de jobbnak látom,mert ha összejönnénk és nem menne , akkor lehet,hogy az életben többet egymáshoz sem szólnánk és így ő a legjobb barátom és talán megmarad nagyon nagyon hosszú ideg ez a kapcsolat .

egy 15 éves fiú

2009. nov. 23. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

sztem igy tudna működni a fiú-lány barátság...

velem is ugyan ez helyzet van.

és sztem igen és létezik fiú-lány barátság (amúgy le lehet pontozni)

2009. nov. 23. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs probléma,csak sokszor jönnek ilyen elutasító válasszal,hogy márpedig olyan,hogy fiú-lány barátság,nem létezik stbstb.És ezek idegesítenek,mert igenis van helyzet,amikor már nincs olyan,hogy valaki többet akar vagy ilyesmi.Igazából az ilyen megrögzött ellentmondóknak szántam a kérdést.:D
2009. nov. 23. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor sincs ilyen barátság. Ez maximum addig fog tartani, amíg az egyikőtök össze nem jön az új párjával, és akkor az már vele fogja megbeszélni azt, ami most még együtt jónak tűnik... A másik eset, amit a második válaszoló írt, hogy ő még kicsit szerelmes. Na ez teljesen kapufa. Sajnálom, de ez van. Előbb utóbb az egyik mindig többet akar (maximum nem vallja be). Mellesleg szerintem egészséges férfiaknál és nőknél éppen ez a normális.
2009. nov. 23. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy ez nálad működik de szerintem a fiú mindíg is lehetséges "prédának" fog tartani...

nekem rengeteg lány ismerősöm van van olyan is aki elég közel áll hozzám mondhatom hogy a barátom...DE ennek ellenér sem tudom azt mondani hogy nem vonz emberileg szexuálisan stb mert a barátom...remélem érthető

meg ami számomra érthetetlen dolog én akikkel eddíg jártam nem tudok rájuk úgy nézni hogy "már csak barát"...

nem tudnám elviselni még szakítás után is azt hallgatni hogy "xy"-nal jött össze...

bocs de szerintem férfi és nő között nincs barátság ha van is akkor az csak látszat mert valamelyik fél még tuti hogy akar valamit a másiktól...EZ A VÉLEMÉNYEM

24/F

2009. nov. 23. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem,hogy miért gondoljátok így,és szerintem én is így gondolnám,de neki van barátnője,elég rég,engem nem zavart/zavar hogy összejön lányokkal,örülök neki,hogy boldog,ő pedig szerelmes; nem tudnám elképzelni,hogy mi ketten..:D amúgy nagyon kevés ideig jártunk,mert találkozott mással,én kiszerettem belőle maximálisan,de barátként nagyon szeretem,viszont nem tudnám pl megcsókolni már,egyszerűen nem menne.Hát én így látom:)Amúgy más esetben nehéz elképzelnem,más fiúval ugyanezt..gondolom az ilyen elég ritka,mint a mienk
2009. nov. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!