Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kaphatnék egy új esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kaphatnék egy új esélyt az élettől egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
A huszas éveim elején járok.Kamaszkoromban rengeteg lehetőségem lett volna,de nem éltem velük.Önbizalomhiányom volt,mert nem voltam megelégedve magammal és szegények voltunk,amit szégyelltem.Akik érdeklődtek irántam,azok eltűntek az életemből.Lett volna alkalmam,mindenre,de hagytam,hogy a félelmeim meggátoljanak.Valami kiveszett belőlem,mert már senki se kíváncsi rám.Mit tehetnék,hogy újra érdeklődjenek irántam és újra legyen egy esélyem,amivel élhetek?

2013. dec. 8. 21:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Másnak pedig repül a sült galamb.Nekem még nők sincsenek az életemben.Bemutatni senkinek se mutatnak be.

Soha nem hittem benne,hogy valaki külsőre megtetszik,elkezdek simerkedni vele és összejövünk.Ráadásul valamit érezni kellene az adott nő iránt,de én szerintem lelkileg impotens vagyok.Nem érzem a szikrát,vagy tököm tudja mit,a nők meg annyira leszarnak,mint én őket.Hetero vagyok,de egyik személyisége se kelti fel az érdeklődésem.

2013. dec. 9. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor érzelmileg vagy nagyon maximalista...... keresed a tökéleteset aki nem létezik, és az alja nőkkel már nem is foglalkozol akinek nem úgy áll a hajszála mint az elképzelt álombeli párodnak.
2013. dec. 9. 22:18
 13/14 A kérdező kommentje:
A külsőségek nem annyira érdekelnek.Boldog legyek vele és szeressem.
2013. dec. 10. 13:22
 14/14 anonim válasza:
Sztem nem értél még meg rá, hogy komoly kapcsolatod legyen. Ha igazán akarod majd, akkor tenni is fogsz érte. Olyan csak a mesében van, hogy meglátsz valakit és rögtön szerelmes leszel. Aki szimpatikus azzal randizgattok és egy-két hónap alatt kiderül, hogy lesz-e belőle valami.
2013. dec. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!