Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaphatnék egy új esélyt az élettől egy
kapcsolatra?
Figyelt kérdés
A huszas éveim elején járok.Kamaszkoromban rengeteg lehetőségem lett volna,de nem éltem velük.Önbizalomhiányom volt,mert nem voltam megelégedve magammal és szegények voltunk,amit szégyelltem.Akik érdeklődtek irántam,azok eltűntek az életemből.Lett volna alkalmam,mindenre,de hagytam,hogy a félelmeim meggátoljanak.Valami kiveszett belőlem,mert már senki se kíváncsi rám.Mit tehetnék,hogy újra érdeklődjenek irántam és újra legyen egy esélyem,amivel élhetek?
A közösségi életem kimerül abban,hogy összejárok a haverokkal.Nem igazán hív senki se buliba.Fogalmam sincs,hogy vonhatnék új embereket az életembe.
2013. dec. 8. 22:04
4/14 anonim válasza:
Na jó figyelj én is hasonló cipőben jártam bár nálam picit más gondok voltak, de én is most 21 évesen döbbentem rá hogy új emberekkel kell összebarátkozzak. Így visszatérek a régi hobbimra ami abba maradt bizonyos okokból és most bekerültem egy új társaságba pár régi haver által és most úgy alakulnak a dolgok hogy kezdek visszatérni a társasági életembe, új időszak kezdődött el számomra, és már nagyobb lett az önbizalmam és már egy kapcsolat is van kialakulóba jelenleg.
2013. dec. 8. 22:11
5/14 A kérdező kommentje:
A hobbim aligha hoz új ismerősöket.Gondoltam rá,hogy beállok valahova önkéntesnek,vagy eljárok könyvtárba.
De fogalmam sincs,hogy valójában mit kéne tennem.
2013. dec. 8. 22:15
6/14 anonim válasza:
A férfiaknak mindig nehezebb dolguk van mint a nőknek sajnos. Ha egy férfi szegény akkor sajnos az már hátrány.
Szerezz új munkahelyet, ott köss új barátságokat és lassan kialakul minden csak kezd el mozdulni valamerre ami kiránt a mostani semmilyen életedből.
2013. dec. 9. 14:28
7/14 A kérdező kommentje:
Jól keresek,de a szüleimet segítem és úgy már nem olyan sok az a pénz.A szakmámban nincsenek nők.Szóval mehetek akárhova.
2013. dec. 9. 16:43
8/14 anonim válasza:
Én ezt nem értem: az a baj,h nem érdeklődnek utánad. Te vagy a férfi, neked kell kezdeményezned. Ha van, aki tetszik próbálkozni kell, akár facebookon, akár szórakozóhelyen. Az nem árt, ha elkezdesz kicsit sportolni meg jól öltözködni, az növeli az önbizalmat és az esélyeket. (N)
2013. dec. 9. 18:28
9/14 A kérdező kommentje:
De régen miért futottak utánam,miközben szarabbul néztem ki,bunkó voltam,le se szartam senkit,nem beszéltem senkivel?
Civilizált lettem,művelt,nem szakadtan öltözködöm,mint régen,van munkám,szorgalmas vagyok,akinek tudok segítek.Mégsincs senkim.Facenookon nem tudom,hogy ismerkedjek,mert akik fent vannak azokat ismerem,szóval veszett ügy és amúgy sem vagyok híve az ilyen célzott ismerkedésnek.
2013. dec. 9. 19:25
10/14 anonim válasza:
Pedig előbb-utóbb célzottan kell ismerkednek, mert tényleg nem lesz senkid. Olyan, mintha a sült galambot várnád, hogy a szádba repüljön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!