Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, megváltoznának az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megváltoznának az érzelmeitek egy fiú iránt, ha megtudnátok, hogy egyedül küzdött meg a problémáival?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy félénknek, zárkózottnak, de kedvesnek, értelmesnek ismertetek meg egy srácot, aki elmondta nektek, hogy milyen problémák miatt alakult így a jelleme és az élete, hogy pl. öngyilkossági gondolatai is voltak, és hogy teljesen egyedül maradt a problémáival, így kellett végigküzdenie az életét, így ment el dokihoz stb. Én így jártam egy lánnyal, és nagyon meglepődött, azt mondta, hogy csodál, hogy ennyi mindent kibírtam, és hogy még másokat is volt erőm megnevettetni, vigasztalni. Szóval ilyen esetben férfiasnak gondolnátok a srácot, és másképpen néznétek rá, nem azt a félénk fiút látnátok benne, akit eleinte? Esetleg vonzóbbá is válna így a szemetekben?

2013. dec. 8. 21:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#7: Nem akarok visszaélni ezzel, másrészt meg ha szimplán sajnáltatni akartam volna magam, akkor nyilván nem megyek el önszántamból orvoshoz, gyakorlatilag nulla családi vagy bármilyen támogatással a hátam mögött. És ha az nem férfias, hogy valaki vállalja a problémáit, tesz ellenük, akkor mi az? Tán a macsóság, a bunkóság? Ha önmagához képest változik valaki, az nem férfias?
2013. dec. 8. 21:39
 12/20 A kérdező kommentje:
#9: Pszichés betegség, ami tudom, hogy sokak számára taszító/ijesztő, de ez van. Nem tehetek arról, hogy így születtem, hogy így alakult az életem, de megpróbáltam változtatni azon, amin lehet.
2013. dec. 8. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

# 12:

Akkor elmondom, hogy azért kérdezem, mert én kb 10 éves korom óta egyre mélyülő depresszióval küzdök. Mostanra már szorongás és szociális fóbia is bejött mellé. 2010-ben mentem el először orvoshoz. Egy kicsit javult az állapotom utána, de azóta visszaestem és mostanában a gyógyszerek ellenére is olyan mélypontokat élek át, hogy hatalmas lélekjelenlét kell ahhoz, hogy egyszer hirtelen felindulásból ne vessek véget saját kezemmel az életemnek.

Szóval a kérdések kérdése: Meggyógyultál és ha igen, hogyan? Jöhet privátban is a válasz, nem akarom kisiklatni a kérdésedet.

2013. dec. 8. 21:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha eleve nem lenne számomra vonzó az illető,akkor mindez sem tenné őt azzá.Nyilván tisztelem és csodálom én is az erős akaratú,nehéz sorsú embereket,nekem is kijutott ez-az,viszont önmagában nem ez a csodálot fogja elindítani köztünk a kémiát,annál több kell.Ha belobban az a bizonyos szikra,onnantól nekem mindegy,ki mennyire csendes vagy milyen az élete,a lényeg,hogy vonzódom hozzá valamiért,valamilyen oknál fogva.
2013. dec. 8. 21:50
 15/20 A kérdező kommentje:
#13: Fogalmam sincs, hogy az ilyenekből meg lehet-e gyógyulni, amennyire tudom, nem teljesen. Igazából az az elszomorító, hogy az emberek többsége kapásból elfordul a hozzánk hasonló delikvensektől, bár nálam pl. nem depresszió áll fenn, de ez az embereknek úgyis tök mindegy. Másrészt meg nem vagyok az a másokat "lehúzó" ember, a lány is azt mondta, hogy őt is rengetegszer megnevettettem, megvigasztaltam, és egyébként is inkább titkoltam mindent, nem pakoltam rá másra a terheimet.
2013. dec. 8. 21:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg változott az illetö, az tök jó. De akkor elég, ha egyszer elmondja, nem önsajnáltatás céljából, és megértem. De az említett barátom folyton azzal jött, hogy neki milyen szörnyü, és hogy ö milyen erös, mert mennyi mindent kiállt. Egy lelki támaszként akart használni, de én nem akartam támasz lenni, egy kapcsolat szerintem nem a támaszkodásról kell, hogy szóljon.
2013. dec. 8. 22:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten mindkét fél támaszkodik egymásra egy kapcsolatban, nyilván te is támaszkodsz a barátodra, ha segítségre van szükséged. Plusz az is érthető, hogy a srác "segítséget" és "figyelmet" akart kicsikarni, sokat segíthet az elfogadás, a türelem, a szeretet abban, hogy egy beteg ember legalább tünetmentes legyen. Viszont nagyon jól tudom, hogy van, akinek ez sok, de mindenkinek más-más probléma súlyos, és mindenkinek más a tűrőképessége.
2013. dec. 8. 22:12
 18/20 Anonymus :D válasza:

Habár nekem még nem volt alkalmam hasonló emberrel találkozni, én is voltam ilyen helyzetben. Ekkor a barátaim segítettek ki a mélypontból, és a mai napig is hálás vagyok ezért, ha mással nem, azzal segítem őket, hogy viszonzom a korábbi szívességet. Segítek, ha tehetem, ha valami gondjuk van, megvigasztalom őket. És azóta nyoma sincs rajtam az efféle tüneteknek.

Szerintem az a legjobb, ha továbbra is figyelsz, jársz orvoshoz, ha szükséges, ugyanakkor nem szabad megfeletkezni a külvilágról sem. Néha egy bajtárs megmentése sokkal nagyobb segítség neked, mint neki :)

Ja, és a kérdésedre válaszolva, szerintem egy ember attól lesz vonzó, ha képes magából kihozni a legjobbat. Nem mindegy, hogy gondjaid vannak, és hagyod hogy elemésszenek, vagy ha tudomásul veszed őket, és még ha esélytelenül is, de küzdesz ellenük. Ezért én azt mondom, fel a fejjel, ha másokat is képes voltál megvigasztalni, jó úton jársz a pozitív gondolkodás felé ;)

2013. dec. 9. 20:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt hiszem, másoknak mindig könnyebben tudtam segíteni, mint magamnak. Talán mert így fontosnak éreztem magam, vagy nem a saját gondjaim nyomasztottak, nem tudom. Mindenesetre nem sokan tudják vagy sejtik, hogy mi lapul az álarc mögött.
2013. dec. 9. 20:55
 20/20 anonim válasza:

Szerintem jó dolog, hogy ilyen őszinte vagy egy másik emberhez, ha tényleg voltak (vagy vannak) ilyen gondjaid akkor szerencséd van, hogy olyan lányt találtál aki megért. másrészről viszont nem egy jó

csajozási technika.

2013. dec. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!