Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megváltoznának az érzelmeitek egy fiú iránt, ha megtudnátok, hogy egyedül küzdött meg a problémáival?
# 12:
Akkor elmondom, hogy azért kérdezem, mert én kb 10 éves korom óta egyre mélyülő depresszióval küzdök. Mostanra már szorongás és szociális fóbia is bejött mellé. 2010-ben mentem el először orvoshoz. Egy kicsit javult az állapotom utána, de azóta visszaestem és mostanában a gyógyszerek ellenére is olyan mélypontokat élek át, hogy hatalmas lélekjelenlét kell ahhoz, hogy egyszer hirtelen felindulásból ne vessek véget saját kezemmel az életemnek.
Szóval a kérdések kérdése: Meggyógyultál és ha igen, hogyan? Jöhet privátban is a válasz, nem akarom kisiklatni a kérdésedet.
Habár nekem még nem volt alkalmam hasonló emberrel találkozni, én is voltam ilyen helyzetben. Ekkor a barátaim segítettek ki a mélypontból, és a mai napig is hálás vagyok ezért, ha mással nem, azzal segítem őket, hogy viszonzom a korábbi szívességet. Segítek, ha tehetem, ha valami gondjuk van, megvigasztalom őket. És azóta nyoma sincs rajtam az efféle tüneteknek.
Szerintem az a legjobb, ha továbbra is figyelsz, jársz orvoshoz, ha szükséges, ugyanakkor nem szabad megfeletkezni a külvilágról sem. Néha egy bajtárs megmentése sokkal nagyobb segítség neked, mint neki :)
Ja, és a kérdésedre válaszolva, szerintem egy ember attól lesz vonzó, ha képes magából kihozni a legjobbat. Nem mindegy, hogy gondjaid vannak, és hagyod hogy elemésszenek, vagy ha tudomásul veszed őket, és még ha esélytelenül is, de küzdesz ellenük. Ezért én azt mondom, fel a fejjel, ha másokat is képes voltál megvigasztalni, jó úton jársz a pozitív gondolkodás felé ;)
Szerintem jó dolog, hogy ilyen őszinte vagy egy másik emberhez, ha tényleg voltak (vagy vannak) ilyen gondjaid akkor szerencséd van, hogy olyan lányt találtál aki megért. másrészről viszont nem egy jó
csajozási technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!