Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki kifejezetten "élvezi" a lelki fájdalmakat, hasznosnak találja?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis a két végletben él mindig.... Természetesen szeretek boldog lenni, sokkal de sokkal jobb, de mikor szenvedek valami/valaki miatt, kevésbé érzem üresnek magam belül, érzem az érzelmeket, és ilyenkor sokkal jobban tudok alkotni, könnyebben megtalál az ihlet. Ettől függetlenül nem bánnám, ha végre újra a boldogságtól sikerülne ugyanezt elérni...
19/l
2013. dec. 8. 20:43
3/7 anonim válasza:
Van aki szereti az ilyet, de hosszútávon lehetnek kellemetlen hatásai, nincs empátia.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az ilyet egyáltalán, és elég empatikus embernek érzem magam, lényegében másokra sokkal jobban is figyelek, átérzem, elképzelem, mint saját magamra. Egyszerűen csak szükségem van az érzelmekre, bármi félére, hogy tudjak rajzolni, festeni, írni, teljesebbnek érzem magam. Ebből a szempontból látom csak hasznát.
2013. dec. 8. 20:52
5/7 Pretty_Fighter válasza:
Hasznosnak hasznos,mert megerősít,ha túléled.És én mindig büszke vagyok magamra,mikor túllépek egy ilyenen:-)
6/7 anonim válasza:
A nehézségeknek jellemformáló hatása van. Ha mindenki csak a lábát lógatná a nagy boldogságban, csak visszafelé fejlődnénk, egy zöldség értelmi és érzelmi intelligencia szintjére kb.
7/7 anonim válasza:
A fájdalom alkotásra sarkall, erősebbé tesz - ezzel így van minden művészlélek. Nincs ezzel gond, csak nem kell túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!