Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok valaki elmagyarázná mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok valaki elmagyarázná mi történik?

Figyelt kérdés
Megyek a városba látok egy "páwa" "fiút", már azon voltam megkérdezem fiú e vagy lány erre látom hogy egy jó csajjal van együtt. A f**zomat rá hogy a csajba több erő volt mint abba a kölyökbe. Mit eszik a lányok nagy része azokon a "fiúkon"? Miért tetszik ő sokkal több lánynak mint én? Azért mert én nem költök 40 000 ft t egy cipőre hanem edzeni megyek helyette? 16/F
2013. dec. 8. 18:06
1 2
 11/17 Költőnő? ***** válasza:

a páwa az gáz.

yolora nem találtam értelmes pasi képtalálatokat

azmilyenaz?

2013. dec. 8. 18:18
 12/17 A kérdező kommentje:
szinte ugyan az
2013. dec. 8. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Fujj hallod hányingerem van a korombeli lányoktól, őszintén szólva választ erre nem tudok neked adni, csak annyit tudok mondani, hogy ez nagyon gáz -.- lehet h a srácoknak van pénzük, néha igényesebbek mint más Fiúk. Ettől még hányinger az egész :/
2013. dec. 8. 18:25
 14/17 anonim ***** válasza:

akkor hogy lányként én is megszólaljak, nekem meg abból van elegem, pár fiúnál nekem vastagabb karom van, ha meg még a bordája is kint van, attól egyenesen hányok... a másik véglet, meg hogy egyesek löttyedtebbek, mint egy zsák krumpli, és olyan csajokkal is vannak együtt...

hát igen: ha egy srác 40 000-et költ cipőre, és azért menő, a lányoknál ugyanez, csak táska + kiegészítő

viszont ha egy fiú edzeni jár, azt előbb-utóbb jobb eredményt hoz, mintha egy lány teszi ugyanezt, mert akkor meg megkapja, hogy nem jár annyit bulizni, akkor nincsenek is igazi barátai...

2013. dec. 8. 18:56
 15/17 Költőnő? ***** válasza:

hát aki ilyen pasihoz húz, az saját magát is minősíti :)

ezek a srácok úgy néznek ki, mint a lányok :D

nyugi, aki emelett köt ki, azt hadd vigyék!

2013. dec. 8. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Divat, semmi több. Mindig lesznek aktuális trendek, a birkák meg mennek utánuk, de idővel ők is kinövik. Te meg addig keresgélj a normális lányok között, a felszíneseket meg hagyd!

Csak emlékeztetőül!:D

http://www.youtube.com/watch?v=kdUo88IiNGM

2013. dec. 8. 19:16
 17/17 anonim válasza:
Nyugi fiúk. Azért nem minden lánynak jönnek be a pávák :D
2015. okt. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!