Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valaki elmagyarázná mi történik?
a páwa az gáz.
yolora nem találtam értelmes pasi képtalálatokat
azmilyenaz?
akkor hogy lányként én is megszólaljak, nekem meg abból van elegem, pár fiúnál nekem vastagabb karom van, ha meg még a bordája is kint van, attól egyenesen hányok... a másik véglet, meg hogy egyesek löttyedtebbek, mint egy zsák krumpli, és olyan csajokkal is vannak együtt...
hát igen: ha egy srác 40 000-et költ cipőre, és azért menő, a lányoknál ugyanez, csak táska + kiegészítő
viszont ha egy fiú edzeni jár, azt előbb-utóbb jobb eredményt hoz, mintha egy lány teszi ugyanezt, mert akkor meg megkapja, hogy nem jár annyit bulizni, akkor nincsenek is igazi barátai...
hát aki ilyen pasihoz húz, az saját magát is minősíti :)
ezek a srácok úgy néznek ki, mint a lányok :D
nyugi, aki emelett köt ki, azt hadd vigyék!
Divat, semmi több. Mindig lesznek aktuális trendek, a birkák meg mennek utánuk, de idővel ők is kinövik. Te meg addig keresgélj a normális lányok között, a felszíneseket meg hagyd!
Csak emlékeztetőül!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!