Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar, vagy érez még valamit? Össze vagyok zavarodva.
Kb egy hete szakított velem a "barátom" facebook-on azzal az okkal,hogy már nem szerelmes belém,és,hogy ezt élőbe nem merné elmondani(a facebook-os szakítás előtt 4 nappal élőbe szakított volna,csak meggondolta magát). Nagyon rosszul esett,hogy facebook-on szakít velem,na meg az is rosszul esett,hogy vége lett,hisze nekem még ő volt az első és nem igazán tudtam,hogy ilyenkor mi a teendő,de szerencsére ezalatt az egy hét alatt hamar túltettem magam rajta a barátok és családtagjaim segítségével.
Ám tegnap,mikor anyával mentem vásárolni a volt barátom is ott volt. Én gyorsan elnéztem másfelé,mert nem igazán akartam látni..anyának köszönt,és mosolygott..mondta anya,hogy nagyon nézett engem,hogy mikor fogok neki köszönni..de hát nem köszöntem ugye..Este felé felléptem facebook-ra és láttam,hogy van egy üzenetem,amit ő írt,mégpedig ezzel a szöveggel: "szia jól el mentel ma mellettem :)"..én ezt írtam neki:"úgy éreztem fájt volna ha akkor és ott rádnézek:)"..és erre már nem írt semmit..igaz nem mutatja azt a fb,hogy elolvasta volna,de volt fent és mégse írt...nem értem,hogy most mi van... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!