Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön, szerintetek szexis?
2013. dec. 6. 22:58
11/19 anonim válasza:
Abszolút nem.
Inkább valamilyen pörgősebb latin-amerikai tánc legyen.
12/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
"belinkelnétek egy olyat, ami tetszik nektek(kérlek ne sztriptíz, rúdtánc, vagy hasonló legyen)"
Pedig azok kifejezetten tetszenek. :D
15/19 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem tetszik. a rúdtánc amúgy lehet nagyon művészi is, nem kell ku*rvásan felöltözni.
16/19 anonim válasza:
A rúdtáncosokat ne tessék lebecsülni! Soha nem voltam olyan nő, én sportolok, de épp ezért tudom róluk, hogy aki komolyan veszi, annak hatalmas fizikai állóképesség, tehetség, kondíció kell hozzá.
A minőségi rúdtáncban profi lányok olyan kondiban vannak, hogy a legtöbb férfit minden probléma nélkül "félholtra" tudnák szorongatni az ágyban. :)
17/19 anonim válasza:
Utolsó, ennek a legtöbb férfi nagyon örül is. :DD
18/19 anonim válasza:
Tudom, nem arra írtam, csak hogy nem olyan komolytalan kis "táncikálás" az, ahogy sokan hiszik. :)
19/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=IQ6M8NwvOG4
itt a csaj csúcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!