Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexamills kérdése:
Hogyan hozzam a tudatára hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Már 3éve hogy szeretek egy fiút...nyár elején egy srác a falunkba költözött az apjával. Összebarátkoztunk nagyon jóban voltunk mindig együtt mentünk el bicajozni meg minden aztán jött a nyár vége és volt egy hatalmas kavarás: a barátnőm megsértődött hogy a srác=Márk többet van velem mint vele és írt a nevembe egy szerelmes levelet Márknak (akkor még nem éreztem iránta úgy) .. és persze én semmit se tudtam megharagudott rám Márk mert nem vallottam be hogy én voltam... később az anyjához visszament de hétvégente mindig jött . majd tavaj nyáron az apja felment Pestre és ő se jött többet bejelöltem facebookon ott kezdtünk el chatelni mindig ráírtam majd ő is rám napokon át egyszer aztán az egyik bnőm megkérdezte hogy szeret e engem mert én igen erre ő azt írta sose járna velem. és idén ősz tája fele találkozgattunk azt mondta hogy megváltoztam meg szebb lettem volt olyan amikor megfogta a kezem de egy pillanatra most meg napok óta megint semmi írok neki és nem ír vissza , nem is találkozunk de nem tudom hogy hozzam a tudatára hogy szeretem. Tipp?2013. dec. 6. 21:47
1/1 anonim válasza:
Szerintem már tudatára hoztad...
És ha nem hát nem... De azért várd ki a végét hogy miért nem írt vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!