Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adhatnám tudatára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám tudatára, hogy akkor is szeretem? : ) Teljesen oda van. Mit csinálhatnék szerintetek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Már több mint 12 éve járok táncolni.

Most nemrég csatlakozott hozzánk egy csávó, és a tanár mellém rakta. Hogy törődjek vele, meg hogy zárkóztassam fel. 20 éves, normális gyerek, nincs vele semmi bajom. Viszont 3,5 éve kapcsolatban élek, és a barátom,(22 éves) nem nagyon díjazza hogy "pátyolgatom" a gyereket, azt mondta, majd tuti többet akar majd tőlem. De én beszéltem még kezdetekkor a fiúval, meséltem neki a Robiról is, meg hogy milyen jól kijövünk...szóval tudja hogy van barátom. És mégis, Ő folyamatosan féltékenykedik, meg vádolgat mindennel, hiába mondom neki a tényeket:)Hogyan mondjam el neki, hogy fel is fogja?

2010. máj. 19. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:

"kee' a verés kecci?? fogggd máá' fel!!"

babi néni 76/L

2010. máj. 19. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
sehogy az a férfi /barátod/ alapból hülye
2010. máj. 19. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
A barátod egy idegbeteg féltékeny állat. Nem is csodálloznék ha minden ok nélkül egyszer megütne
2010. máj. 19. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Basszus, mit vársz, ha a Robiról is meséltél neki???
2010. máj. 19. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyilván nagyon fiatalok voltatok még amikor összejöttetek! 3,5év,nem voltál te sem csak 14,5 kb...

Ő már idősebb volt, de lehet sokat csalódott előtted...Csak most kezdett el féltékenykedni, amikor ezt a fiút melléd rakták? Vagy előtte is tudott sok mindenen civakodni?Ha előtte is, lehet simán régi sérelem, ha csak most, akkor biztos vetélytársnak érzi azt a fiút, és azt hiszi, hogy komolyan elszerethet téged. Ülj le vele komolyan beszélni,és mondd meg neki hogy tudja a fiú, hogy van barátod, és te is csak haverként tekintesz rá...Ha ezt fogja csinálni minden srácnál, aki a haverod, vagy a haverod akar lenni, teljesen ki fog sajátítani, és annak sem lenne jó vége:)

18/L

2010. máj. 19. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem bízik benned a párod eléggé, ha a féltékenységét még ki is mutatja, bár az hogy megütne :D azt kétlem. Am. a fiú attól még hajthatna rád, hogy tudja hogy van pasid :D deh biztos nemfog :P mond a barátodnak hogy ne legyen féltékeny, mert szopás közben izomból beleharapsz a micsodájába :P
2010. máj. 19. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:

A Robi a barátom!

Előtte is volt sokszor féltékeny, de ennyire még soha..Csak mostanában durvult el, amióta a fiút mellém tették...

Jó lenne ha meg lehetne vele beszélni, de szerintem egy két napig menne jól, és ugyan úgy kezdődne minden előről!

2010. máj. 19. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
ez biztos ígyvan. nem egy ilyet láttam már. lány szakított a pasijával, mert a pasija féltékeny volt, azt utána megbocsájtott neki, azzal a feltétellel h nem lesz féltékeny, és megint azlett pár napra rá. és ez így folytatódott
2010. máj. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!