Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen képtelen vagyok az orgazmusra? :/
Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, természetesen szexelünk is.. illetve ha az annak nevezhető, hogy ő kielégül, én nem.
Nem arra kell gondolni, hogy figyelmetlen lenne vagy csak magára gondol, mert egyik sem igaz.. szegény, olyan aranyos.. mindent megpróbál, hogy a kedvemben járjon, de egyszerűen semmi. Tényleg mindent megtesz. :( Elvagyok lazulva, ez nem lehet oka..
Bennem van a hiba, hogy nem tudok elmenni?:/
17/L, 20/F
Mondjuk ez elég kevés idő.... főleg, ha problémáid vannak ilyen téren...
Megkérdezhetem, hogyan szoktál masztizni?
Volt már, hogy egy bő másfél-két óra volt.. de az ritkább.
Semmi különöset nem csinálok, egyszerűen két ujjal megujjazom magam.. de a barátom se csinálja másképp, mégse sikerül elérnie amit nekem igen. :/
Én azt tapasztaltam, hogy megfelelő partner kell.
Azért mondom ezt, mert voltak már kapcsolataim. Volt ami majdnem 1 évig tartott. Voltak tapasztalt pasik, és voltak tapasztalatlanok is.
Egyik sem volt képes nálam orgazmust elérni a férjemen kívül, akivel most is együtt vagyok.
Szóval 24 évesen tapasztaltam meg életem első orgazmusát, 3 héttel az után hogy összejöttünk a férjemmel. Ez klitorális volt.
A vaginálisra többet kellett várni. 15 hónapot. Míg összecsiszolódtunk, és én is el tudtam engedni magam rendesen.
Szóval szerintem nem a megfelelő partnerrel vagy együtt.
Ettől még nem kell szakítani ha szereted. Gyakorolhattok is. Vagy csinálod magadnak.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!