Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erröl?
Figyelt kérdés
Össze jöttem egy lánnyal eleinte nem engedték a szülei de aztán megengedték talán még meg is szerettek minden szép és jo volt 1 honapig aztán egy nap jobban megnéztem milyen csunya nem tudom mi lehetett ez de abba a pillanatba kiszerettem belőle .
Össze is törtem a szívét töbször odajött hogy probáljuk ujra de annyira kiábrándultam belöle hogy hidegenhagyott .
Szerintetek szemétség volt?
Elsösorban a lányok véleménye érdekelne.
2013. dec. 6. 13:51
1/8 anonim válasza:
Igen, ez szemétség volt...be voltál rúgva amikor megismerteedvagy mi?
2/8 anonim válasza:
Habár én férfi vagyok de ... Gondolj bele. Mi értelme lenne egy olyan mellett lenni, akit nem szeretsz, nem vonzódsz hozzá. Nem szemétség hogy emiatt ott hagytad, bármennyire is fáj. Inkább az a szemétség hogy ezt az előtt is tudtad(hiszen láttad), akkor meg miért akartad?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem az idő alatt amig együtt voltunk nagyon szerettem.
De egy nap rájöttem milyen csunyácska és kiszerettem belőle.
2013. dec. 6. 13:55
4/8 anonim válasza:
Igazából nem szerettel ki belőle,mert igazán sose szeretted,ha csak a külseje miatt hagytad el.nagyon szemét húzás volt szerintem.gonsz vagy.
5/8 Költőnő? válasza:
nem értem. Mit láttál korábban benne akkor külsőleg?
6/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom bármilyen hihetetlen de eleinte szépnek láttam.
Mai napig nem tudom mi lehetett ez az egész.
2013. dec. 6. 14:04
7/8 Költőnő? válasza:
fura. Olyan van, h így utólag már nem tudom, mit ettem egy-egy exemen külsőleg, de sosem emiatt szakítottam velük, mert akkor még nem így gondoltam. Sosem fordult még bennem át ilyen hirtelen. Sztem más lehetett itt a gond, amiről nem is tudsz esetleg és így vetült ki
8/8 A kérdező kommentje:
Ja és most látom az egyik válaszolo gonosznak nevezett :)
Nem vagyok az sőt.
Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 6. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!