Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsi aggályaim támadtak. Jó ötlet egy igényes prostituáltat hívni?
A baráti körömben a legfiatalabb srác most tölti a 18. életévét. Eddig nem volt neki barátnője (vagyis szerintünk), így egy ismerős luxus k.vát (nőt) rendeltünk neki a nagy napra. Lebeszéltük, kifizettük. De így utólag már nem tűnik olyan jó ötletnek. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fog ellenkezni, sőt...
Ti hogyan reagálnátok egy ilyenre?
kíváncsiság szintjén mennyibe kerül manapság egy luxus prosti?
Valószínűleg nem fogjátok megbántani vele(kivéve ha amúgy is ellene lenne az ilyennek).
A végén azért írd le mi lett a vége.
Hát én örültem volna meg nem is ennek.
Azért örültem volna mert végre lehetttem volna egy jó nővel, de azért nem örültem volna mert az jött volna le, hogy a haverjaim lúzernek néznek, hogy nem volt barátnőm és azt feltételezik, hogy nem is lesz ezért kegyelemből fizetnek nekem egy prostit.
De ez mind attól függ, hogy ő milyen személyiség.
Írd le mi volt, kiváncsi vagyok.
Ahogy ígértem itt egy rövid beszámoló, kicsit késve, de mentségemre: rettentőn berúgtunk.
Miután bevásároltunk, megfőztünk. Tyúkhús leves és marhapörkölt nokedlival. Tortát rendeltünk. Szóval este 6-kor kajáltunk, majd átadtuk a tárgyi ajándékokat. Szóvá tettük, hogy az esti órákban jön még az egyik srác "rokona", csak sokáig dolgozik, és ahogy végez, elhozom... :) Ez volt a fedősztori. Beszélgettünk, ittak (amíg autóztam addig én kimaradtam az ivászatból) majd 21 óra fele elugrottam a csajért. Ittak, beszélgettünk, ittak majd a csaj mindig-mindig közelebb bújt a sráchoz. Míg be nem mentek az egyik szobába. Közel 3 óra múlva előkerültek, a csajt hazavittem, közben a felárat kifizettem. Kicsit azért érdeklődtem, röviden annyit mondott: "volt minden, tetszett neki :)".
Reggelig énekeltünk, buliztunk. Habár a végére inkább már értelmetlen ordibálás volt.
Inkább hazudtunk, de így legalább nem lett sértődés.
Most alszok, mert hasogat a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!