Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha az eddigi életemet csak egy nő határozta meg?

Figyelt kérdés

Még 15 éves koromban beleszerettem egy lánybarátomba.Akkor udvaroltam neki kb fél évig majd összejött egy sráccal.Nagyon bántott de hát ez van.Vártam rá.Majd amikor szakítottak megint próbálkoztam.Szép volt jó volt amíg megint nem jött egy srác.Így megint csak barát maradtam.Ez volt középiskola végéig.Én katonának mentem ő egyetemre.Osztálytalálkozón megint összefutottunk.Nem volt senkie így megint próbálkoztam.4 hónap után megint lapátra kerültem.3 év után kimentem külföldre 6 hónapra.Akkor feltűnt és ő kezdeményezett.Ez felélesztette a reményt de amikor hazajöttem már együtt volt egy pasival.

Fél éve amikor szingli volt megint megpróbáltam és sikertelenül.Megint barátság.

Tudom szánalmas de szeretem.De most már ideje lenne túllépni rajta.De ehhez hülye vagyok.

2013. dec. 5. 19:43
 1/1 anonim ***** válasza:

"De ehhez hülye vagyok."

Az biztos, haver.

2013. dec. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!