Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen fétis ha egy fiút az izgat fel ha egy lány kidobja a taccsot?
nem kell rosszra gondolni, nem olyanra gondolok, hogy egy ronda pattanásos csaj kirókázza a pörköltet, hanem csinos lányok isznak egy kis röviditalt, berúgnak, és hánynak a piától.
tudom, lehet durvának hangzik, de már sok csajt láttam így hányni szórakozóhelyek előtt, és lehet fura, de erre izgulok fel :$
van ezzel más is így, ez szeritnetek betegség, vagy bizonyos keretek között normális?
8, értem.
Hát nekem a Római zuhany, meg a hánytatás már durva, attól undorodom is.
Nekem annyi bőven elég ha látok egy csajt rókázni spontán helyen, de leginkább a szobába, mint ha véletlenül hányna és már nem tudja visszatartani.
de nem érek hozzá meg ilyenek mert gusztustalan, csak maga a látvány, meg hogy lehányta a szőnyeget, az tetszik úgy.
de én pl utálok hányni, meg nem is hánytattam magam sosem.
hányásfétis, emetofíla
olyan aberráció, mint a pedofília, csak ez legális:
A vorarefília és a emetofília szerintetek összefüggő fogalmak?
Úgy értem, a kettő néha kiegészítheti egymást nem? Csak mert mindkettőnek köze van a bélműködéshez. A vorarefilok mások megevése, vagy mások általi megevéshez vonzódnak szexuálisan, az emetofiloknak pedig a hányáshoz, önhánytatáshoz, vagy mások, néha állatok (ez már zoofília) hánytatásához fűződik szexuális örömérzetük.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
lehet durva lesz, de ma pl arra volt magömlésem, hogy azt álmodtam hogy 2 részeg dögös miniszoknyás lányt viszek haza a buliból, tök részegek meg minden, aztán sugárba telibehányja a műszerfalat, aki hátul ül az a csaj pedig leokádja az ülést hátul. na és ekkor... ugye.
nadrágot kellett cserélnem hajnal 4-kor.
de htá ez már durva tényleg.
gyere el velem egyszer bebac-ni.
húú de jól fogod érezni magad velem.
Akkor te mázlista vagy
Engem is izgatnak az ilyenek kár hogy még élőben nem láttam csajt hányni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!