Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az milyen fétis ha egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen fétis ha egy fiút az izgat fel ha egy lány kidobja a taccsot?

Figyelt kérdés

nem kell rosszra gondolni, nem olyanra gondolok, hogy egy ronda pattanásos csaj kirókázza a pörköltet, hanem csinos lányok isznak egy kis röviditalt, berúgnak, és hánynak a piától.

tudom, lehet durvának hangzik, de már sok csajt láttam így hányni szórakozóhelyek előtt, és lehet fura, de erre izgulok fel :$

van ezzel más is így, ez szeritnetek betegség, vagy bizonyos keretek között normális?

#hányás #Vuk #taccs #hányás szex #róka-szex
2013. dec. 4. 22:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bizarr...
2013. dec. 4. 22:34
 2/18 anonim ***** válasza:

Sok csúnya dolgot olvastam itt, de ez nekem már sok. Ez már tényleg sok :D

17/L

2013. dec. 4. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Napiszaron láttam egy videót, amelyikben a csaj szájába élveztek és hányt, mint a szökőkút. xD
2013. dec. 4. 22:36
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem új.

Vagy tíz éve láttam a Jerry Springer showban,hogy a pasi hermetikusan záródó zacsikba gyűjtötte a hányást és mindig odament "segíteni" a rókázó lányoknak.

2013. dec. 4. 22:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Ez még nem fétis, csak izgat. Bizarr. De például a párom az is izgatja, ha ledugja az ujját/farkát a torkomon és meghánytat, szóval ehhez képest még egész visszafogott :D
2013. dec. 4. 22:37
 6/18 anonim ***** válasza:
róka fétis:))
2013. dec. 4. 22:37
 7/18 A kérdező kommentje:

3-mas:

Igen láttam azt a videót, hát meg is rötént a dolog miközben néztem azt a vidit.. :) mit kapott ott az a kék padlószőnyeg... :)

4.

hát, fúj.

nekem ebben a formában nem bejövős, nekem nem tetszik az hogy közöm legyen a végeredményhez, csak nézem ahogy kitaccsol a csaj, meg gyönyörködök benne, pl lehányja a szőnyeget és az izgat fel, mintha spontán véletlen lenne.

2013. dec. 4. 22:38
 8/18 anonim ***** válasza:

ez a pedohoz hasonló parafilia:

Emetophilia

Emetophilia is a paraphilia in which an individual is sexually aroused by vomiting or observing others vomit.[1] Also referred to as a Vomit Fetish. Some emetophiles put emetophilia into practice by actually vomiting, especially on a partner. This practice is sometimes called a Roman shower, after the commonly supposed (but mistaken) belief in the frequent induction of vomiting at Roman feasts.

2013. dec. 4. 22:39
 9/18 anonim ***** válasza:

Ő még évekután is elővette,hogy szagolgassa.

Annak aki most vacsorázik,jó étvágyat :D

2013. dec. 4. 22:40
 10/18 A kérdező kommentje:

8

ne haragudj de ezt nem igazán értem, megtennéd hogy összefoglalod egy-két mondatba magyarul miről van szó?

2013. dec. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!