Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most KOMOLY?
Figyelt kérdés
Most válaszoltam itt valakinek a kérdésére, aki szerint a normális pasi nem menő. Írtam neki, hogy a pasim normális és hogy nem olyan nehéz ismerkedni, még az oldalt is elküldtem, ahol mi ismerkedtünk meg, de mindenre visszakérdez, hiába írtam le mindent érthetően. De továbbra is csak a nőkben van a hiba, ugye? És akkor még írt egy olyat, hogy velem ismerkedne. Normális az ilyen? Szerintetek?2013. dec. 4. 16:30
11/22 A kérdező kommentje:
lehet, hogy nem vagyok egyszer eset, de a napi 20-30 rondacsórógyökérvagyoknemszeretnekalányokezértmindk..rva kérdés mellett pont elfér egy ilyen is.
2013. dec. 4. 16:41
12/22 anonim válasza:
persze, elfér, nem erről van szó, csak magadnak ártasz vele
13/22 anonim válasza:
Ezek a demagóg, szánalmas gyökerek sosem látják be, hogy bennük van a hiba. És azt sem fogják fel, hogy nagyon nem ők a "normális pasik".
14/22 anonim válasza:
nyilván feltűnt, hogy ez az oldal súlyosan rombolja az emberi agysejteket. mély víz, szigorúan csak úszóknak! amúgy minden nő rohad*tszemé*tku*rvamertcsakajópasiknakteszikszét :D
15/22 anonim válasza:
ha tudnád, hogy hány ismerkedni vágyó kiéhezett pasi írt már nekem privátot... pedig én még lány sem vagyok
16/22 Költőnő? válasza:
ó mily alacsony kerítéssel kell minden nap szembesülni :D
17/22 anonim válasza:
Nyugodj meg,ők csak akkor nem fogják ezt szajkózni,ha becsajoznak végre :D
Exedra +1
És még én kérek bocsánatot tőlük,hogy fiú vagyok :D
18/22 A kérdező kommentje:
Cult, téged én is sokszor lánynak néztelek, de aztán az egyik kommented alapján rájöttem, hogy bizony férfi vagy. :-D
2013. dec. 4. 17:27
19/22 anonim válasza:
Köszi szépen :D
De miért?
Bár inkább jobban érdekelne,hogy milyen kérdés és milyen komment után
"Nektek is csípte már be a fitymátokat a sliccetek?"
Vagy hasonló? :D
20/22 anonim válasza:
ez a hátránya annak, ha név nélkül írsz:
hiába bizonyítod, hogy férfi vagy, a többi válaszra ettől függetlenül írnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!