Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha fájnak a melleim meg kemények és menstruáció előtt állok akkor mennyi idő? Még megjön mert ma kéne de a hasam nem fáj. És így nem tudom.
Szívesen, és hát, az a helyzet, hogy lehet rá esély, ugyanis a legtöbb esetben a terhesség első jele az, ha megkeményedik a mell és érzékennyé válik a mellbimbó, és esetleg ha fáj is.
De nem lehet biztosra mondani, még aki akar gyereket is csak úgy bizonyosodhat meg róla tutira, ha tesztet vesz vagy elmegy nőgyógyászhoz.
Jaj ne ijesztgessétek szegény kérdezőt!
Szerintem nagyon kicsi az esély arra hogy terhes vagy. Átlagos ciklus 28 napos, kb. a 14. napon van a peteérés akkor lehetsz terhes, kb. 2 napig életképes a petesejt, ha a két nap alatt nem termékenyül meg akkor elhal, és 14 nap múlva megjön a menstruációd.
nem ijesztgetjük, épp h mki azt írja, h minimál az esélye :)
de mivel én már jártam úgy, h minimál volt (gyógyszer mellett) és mégis; hát én a magam megnyugtatására mképp vennék egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!