Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám ki akar tagadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám ki akar tagadni a családból, mert nem tetszik neki a barátnőm. Mit tegyek? HELP!

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? 2 hónapja járok egy lánnyal, egy hete lefeküdtem vele és azóta erre van fogva, hogy milyen k-rva a lány, hogy ennyi idő után lefeküdt velem, ráadásul a saját lakásába. Amúgy a lány rendes, aranyos, nem cigizik, nem dohányzik, és nem k-rva. Volt egy pasija régebben, aki elhagyta, de nem azért mert a lány megcsalta. Én szeretem a lányt és nem lenne szívem elhagyni. Viszont ha nem cselekszem otthonról kib-sznak. Tanulok még. Nincs pénzem, semmim, nem tudok elköltözni. Anyám egy állat, nem lehet vele még beszélni sem. Azt mondta, válasszak. A család vagy a barátnőm. Mit tanácsoltok? 20/F
2013. dec. 3. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát pl azt mondod, hogy anyád nagyon vallásos és ezt nevelték bele és most kiakadt. Ha kicsit se vallásos akkor ezt hagyhatod is :I

De az igazság is megfelelő, hogy nagyon féltékeny mindenkire, mert az ő kicsi fiát úgy érzi elveszi tőle valaki. Nem őt nem szereti, egy csaj se lenne neki jó.

Ez nagyon valószínű, hogy zavarja hogy Neked fontos lett valaki.

Nem lehet úgy elmondani, hogy kicsit se essen rosszul párodnak, a lényeg hogy éreztesd vele hogy Te szereted, és eszed ágában sincs elhagyni ilyenért, kitartasz mellette és nem vagy anyuci kicsi fia akit lehet befolyásolni. :) Mert biztos meg fog ijedni, hogy anyud tuti lebeszél majd róla.

2013. dec. 4. 00:29
 12/14 walk w1th mee ***** válasza:

vágnám szájba anyámat helyedben...de úgy komolyan

nekem egyszer nagymamám verte ki a hisztit nő ügyben..na azvolt egy égés,a csaj előtt:D:D..pfffffá,eszembe jut is ég a pofám és dühös vagyok,inkább nem is folytatom...

2013. dec. 4. 02:22
 13/14 anonim ***** válasza:
12 mi volt a gond?
2013. dec. 4. 05:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyim már azt túlzásnak gondolta, ha fogjuk egymás kezét a párommal, hogy én túl könnyen adom magam. :D
2013. dec. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!