Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te voltál már valaha olyan magányos, hogy élni sem volt kedved?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 21:13
11/26 anonim válasza:
Meg nem volt baratnom eleg rossz :(
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És Ti mivel próbáljátok oldani a magányt, mit próbáltok tenni ellene?
2013. dec. 3. 21:20
15/26 anonim válasza:
Igen, egy pár éve így voltam. Azóta sem sokat változott a helyzet, de próbáltam valamennyire felállni és a saját életemre koncentrálni, azt rendbe rakni először.
16/26 anonim válasza:
Igen,most is ez tart és idáig is ez volt mindig,semmi nem jön össze és már beleuntam.Hogy mivel próbálom elűzni?Egyetemre tanulok,tanulok és tanulok mint egy gép és ez elveszi mostanában szinte az összes időmet jelenleg.
22/F
18/26 anonim válasza:
Ez a kérdés a szerelem-szex (párkeresés) témakörre vonatkozik csak, vagy általában a magányra, barátok hiányára is?
19/26 anonim válasza:
Nem, nem volt barátnőm, nincs barátnőm MÉGSE vagyok magányos. Mert sosem lógatom a lábam, nem unatkozom. Van munkám, tanulok mellette, sőt még nyelviskolába is járok. Építem a jövőt. A barátaimmal is találkozok amennyiszer csak tudok. Szóval, get a life madafaka!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!