Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szoktatok havernak ilyet csinalni?
Figyelt kérdés
Ovoda szintu kerdes, de ha egy haver ir valami komit feszen,szoktatok neki szivecskevel reagalni,vagy ...kezdhetek aggodni? :D2013. dec. 3. 00:21
11/20 anonim válasza:
Vagy annyira biztos benne, hogy senki nem érez többet a haverságnál, hogy úgy gondolja, ez simán belefér, vagy kezdhetsz aggódni.
12/20 anonim válasza:
Tuti vicc volt. Nem facen tenné ki ország világ előtt fiatalon, hogy búza lett.
13/20 Költőnő? válasza:
jajj... már megint egy fb kérdésneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
14/20 anonim válasza:
#12 Ő lány, és egy pasiról van szó.
15/20 A kérdező kommentje:
sajnalom h fbos kerdes, annyira nem jelentos vegulis, csak most elgondolkodtam rajta,es gondoltam megkerdezem,h ki mit gondol a dologrol,de akkor remeljuk,h csak poenbol irta :))
2013. dec. 3. 00:32
16/20 anonim válasza:
# 14 igen tudom, úgy is írtam....
17/20 anonim válasza:
Értem, szóval a kérdező nem az adott fiú haverja. Oké, így már világos. Ezt én néztem be.
18/20 A kérdező kommentje:
igen,ez nem az s.o.s. meleg-e a haverom kerdes, bar az se jobb,ha tenyleg homi a kiszemeltem. xD
2013. dec. 3. 00:38
19/20 anonim válasza:
Nekem egy lány van akivel csináljuk (fiú vagyok), ott kb minden belefér szívecske, "Szeretlek", "puszi", stb. De ez egyvalaki. 4 éve vagyunk jóban, neki van pasija és nagyonjól ismerjük egymást. Egyszóval nem jellemző.
20/20 anonim válasza:
Szívecskét fiúnak SOHA!!! Még lány barátnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!