Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, hogy a lányotok lehet egy négerrel fog összejönni és akkor nem szép fehér gyerekük lesz, hanem egy sötétbőrű félvér?
Figyelt kérdés
Mert én nem bírom ezt elviselni, nekem a fehér ember típus tetszik, a négerektől rosszul vagyok annyira csúnyák a szememben, és az is idegsít, hogy erre felé egyre több a néger bevándorló, így sajnos esélyes, hogy a buta kis naiv lányomat egy ilyen fickó fogja megrontani. A lányát az ember mégis csak jobban félti, mint a fiát, a fiúk amúgy sem vonzódnak szerencsére a négerekhez úgy vettem észre erre felé legalábbis így van, valamiért csak a lányok akarnak négert maguknak, ami elárulja, hogy sajnos a lányok is vevől a feketékre, szóval ők is hibásak, csak nem tudom hol lettek így elrontva, talán a média a hibás, talán csak ösztönösen a sötétszín vonzza őket vagy a nagy farok, a fene se érti ezt, de elégég kiábrtándító, ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy minek is szülsz gyereket, ha keveredik valami olyannal, ami neked nem tetszik és csak a rosszat lehet hallani róla mindnehol. De talán épp ez a válasz, hogy ők rosszak, a lányok meg mint tudjuk a rossz fiúkra buknak.2013. dec. 2. 19:35
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, mi alapján vonod le azt a következtetést hogy valaki sötét. Esetleg az alapján, hogy vannak még a magyarságukhoz hű emberek, akik nem keverednek négerekkel? Sötét esetleg te lehetsz, amennyiben teljesen egyenrangúként kezeled őket. Valószínűleg nem laksz menekülttábor mellett és nem is nagyon olvasol utána annak, hogy a hazánkba érkező négerek túlnyomó része miért érkezik ide. De tudod mit? Állj össze egy négerrel és majd néhány év múlva gyere vissza, olvasd el megint a hozzászólásokat és mindent érteni fogsz!
12/16 anonim válasza:
A rasszizmus és a közhelyek alapján vontam le a következtetést. Pl.: a fekák rosszak-a lányok a rosszfiúkat szeretik- a lányok a fekákat szeretik. Ennyi sablonos hülyeséget egy mondatba belesűríteni már művészet. Nem lakok menekülttábor közelében, amennyire én tudom a legtöbben a saját országukban zajló háborúk vagy a politika miatt jönnek ide, na és persze, hogy tovább szökjenek. De vannak fekete barátaim, akik dolgoznak, műveltek, jó arcok. És ezért utálom az ilyen fröcsögő rasszista dumákat.
13/16 anonim válasza:
Legközelebb leviszlek magammal Bicskére vagy Debrecenbe a menekülttáborba, választhatsz egyet.
Fogadd el, sokan nem szeretik öket. Mint ahogy.a.cigányokat se.
14/16 anonim válasza:
Engem nem idegesít, mert elkerülöm az ilyen "nők"et, akiknek a négerek az esetük. Amúgy ez is tekinthető egyfajta
rasszizmusnak.
15/16 anonim válasza:
Akinek bejönnek a feketék menjen afrikába és ennyi.Ott nem zavar senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!