Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Titeket láttak már meztelenül tini korotokban?
valaki rajtakapott amikor éppen maszturbáltál vagy véletlen meglátott amikor öltöztél stb..
fiú, lány egyaránt(nem családtagra gondolok)
normális válaszokat köszi
Lol :DDD A táborokban az a jó, hogy senki sem normális :DDD
Ilyenkor kell a lányokat meghivni egy kis melegvízre magad mellé :DDD
35 vagyok :)
És ha jönnek hozzám felveszek valamit itthon is. :)
Én szeretek meztelen lenni, mert kényelmes, és fürödni is a strandon mert felszabadító. De nem lóbálom az erkélyről, vagy mutogatom céltalanul. :)
Hmm lehet én is kipróbálom, ha elkészül a lakásom. :)
Sokat gondolkoztam már ezen, de a Páromat nemtudom hogy vehetném rá...
27f
Értsd jól: nem azért vagyk meztelen, hogy lássanak, hanem mert állati kényelmes. (főleg amikor bozótvágóval lehet szeletelni a kánikulát.) Aki meg fűrdött meztelenül természetes vízben, annak nem kell magyarázni mi a jó benne.
És mivel hozzászoktam h. ilyenkor látnak, nem parázok ha valaki belát a lakásba, vagy a kertbe, és meglát, esetleg rám nyitnak. Ha pedig kimegyek, vagy jönnek hozzá, felkapok valamit. Egyébként úgy, hogy levetkőzöl és úgy közlekedsz. Ha akarja követi a példádat, ha akarja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!