Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan néz ki egy vagány csaj?
ezt most azért kérdezem, mert alapvetően először azt hiszik az emberek,hogy stréber,unalmas csaj vagyok.emiatt volt már hogy nem hívott el többet a pasi randizni stb.de később,amikor megismernek,rájönnek,hogy abszolút nem ilyen vagyok.
de emiatt rossz emberek barátkoznak velem,és kell egy idő mire rájönnek azok,akikkel tényleg jól érzem magam,hogy milyen is vagyok.
mit tehetnék,hogy ne ítéljenek meg tévesen?
én is ilyen vagyok csak fiúban.
általában elsőre mindenki hülyének néz és akik nem ismertek meg végig hülyének is tartottak. amikor ültetés miatt kényszerűséből volt padtársam olyan aki amúgy lenézett, akkor egy idő után az lett a véleménye hogy "nem is vagy te olyan hülye", ez 2 emberrel is megtörtént. de ez még gimiben volt így, azóta talán kicsit változtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!