Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy súlyfelesleges lányért is bolondulni?
Akik szépet irtak köszi ,kedvesek vagytok .
Nem akarok itt ismerkedni bocsi . :)
Amúgy én nem tartom magam dagadtnak vagy nem kivánatosnak ,csak mint mondtam a nem sikerült pasi ügyeim meg az exek jelenléte és a külömbség köztük és köztem ,arra késztetnek,hogy úgy érezzem az én pár plussz kilóm nagy hátrány velük szemben .
Ne haragudj de 8 kiló lófütyi....
Én 175 centi vagyok és 85 kiló, vagyis minimum 20 kiló feleslegem van. Volt több is , csak folyamatban van a ledolgozás.
A férjem mégis imád! Pedig jó pasi. Több lányismerősöm is helyesnek tartja. Idegen lányok kezdenek ki vele! Még az egyik csaj haverja is bepróbálkozott nála, aki szép 174 centi és 50 kiló....mégis visszautasította.
Szóval vannak pasik akik csípik a ducibb lányokat.
Nekem van olyan barátnőm aki 110kg, és évek óta együtt van a barátjával.:) aki helyes, találkoztam már vele.
27/N
Az igaz ,hogy én magam nem szeretem , tudom hogy nem helyes , csak igy van .
Amióta volt dolgom férfiakkal már el tudom hinni ,hogy vonzó vagyok ,mert akármennyire is kanos egy férfi ,azért akárkivel nem bújik ágyba. Na meg nőiesebben öltözöm és meg is bámulnak , szóval most már azért elhiszem magamról ,hogy lehet rám gerjedni .
De a lényeg akkor is az hogy körülöttem a nők mind fittek és nemigen van plusz kiló rajtuk és gyerekkorom óta kaptam és kapom a negativ komentárokat és ez nem segitett a jó önértékelés kialakulásában és van egy jókora kisebbségi komplexusom is sajnos.De azért látom ,hogy nem vagyok csúnya és igazából buta sem .
Ami még igazán zavar ,hogy engem aztán nem zsongnak körbe a pasik , és több nőt is a környezetemben igen , szóval innen is indul az hogy nem értem miért vagyok én a kevésbé vonzó vagy érdekes, valószinű hogy látszik rajtam az hogy nem vagyok valami nagyon kibékülve magammal .
Próbálok dolgozni a testi és a lelki fejlődésemen is .
Köszönöm DreamWeaver a kiegészítést . Kedves vagy , az első kommented annyira nem csíptem . :P De gondolom ,mert az igazság azért picit fáj . :/
Életmód váltásra van szükségem nem vitás , változtatni a hozzáállásomon és a gondolkodásmódomon és leszokni az érzelmi alapú evésről ,mert mindenmellett ezt tartom az egyik legfőbb gondnak ,amiért a további fogyásom nem megy . Leadtam egy jó tizest ,de nem diétával vagy elhatározással,hanem csak elkezdődött a fogyás , én meg nagyon örültem neki ,aztán ahogy lenni szokott ,megtorpant a folyamat és azóta picit le meg vissza . De szerintem a sport azért sokat javított a külsőmön,mert nem csak kilókban lehet mérni a sikert ami a test formálásán elértünk . Mert az izom mondjuk nehezebb a hájnál . A testedzés meg jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt.
Mint mondtam fejlődi is akartok és próbálok mint személyiség ,és határozottabbá válni és nem attól szenvedni ,hogy mit mondott rám vagy nekem valaki . Gyenge a jellemem és állandóan kedvében próbálok járni az embereknek (na nem mindíg ,de sokszor) aztán meg ha nincs sikerem vagy nem úgy reagálnak akkor meg tisztára elkenődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!