Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakban genetikailag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakban genetikailag képtelenség a szerelem érzetének kialakulása?

Figyelt kérdés

Úgy értem szeretnek mindent, ami dugható vagy lehugyozható, de nem szerelmesek. Csak dugni akarnak, meg egy kis dekorációt, semmi más nem érdekli őket, csak hogy csinos és szép legyen az adott lány, de nem szerelmesek. Én így látom.

Persze nem, ez egy reakció erre az ostobaságra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Mondjuk akik igazat adnak neki, pont annyira értenek a nőkhöz, mint a szurkolók a focihoz. ;-)

2013. dec. 1. 17:28
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

uhh, azt én is olvastam, az a kérdező ugyan olyan elmebeteg, mint akit linkeltem a kérdésben. O_o

tudja, hogy a húga a hülye és meg kellene nevelni, mégsem tesz semmit. elmebeteg az ilyen.

2013. dec. 2. 19:06
 22/22 Költőnő? ***** válasza:
az ilyen fake/troll kérdésekbe miért kell belemenni? Aki VALÓBAN úgy látja az ellenkező nemet (bármilyen okból kifolyólag) amikről a fent említett topikok szólnak hát grat/sajnálom, aki meg nem, az meg úgyis tudja, h marhaság nem? Csaj is van ilyen-olyan, pasi is. Pont. Ez emberfüggő, nem pedig nemé...
2013. dec. 2. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!