Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te fotóztad már le magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szasza73 kérdése:

Te fotóztad már le magad meztelenül?

Figyelt kérdés

Egy felmérés szerint a lányok 67%-a készített már magáról képet félig vagy teljesen levetkőzve, és 32%-uk el is küldte azt a barátjának.

Te tettél már ilyet, vagy megtennéd, ha a barátod kérné tőled?

2013. nov. 30. 21:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
# 6 kééééééérlek :D
2013. nov. 30. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Én heti többször is, van, h csak cici simán, vagy melltartóban, vagy h épp milyen bugyiban vok. :D Vagy a dekoltázsomat.

És a nem pasim is szokott nekem küldeni képeket... :P 23/N

2013. dec. 1. 12:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Soha, ezt csak a h*lye k*rvák meg kanos köcsögök csinálják, és amilyen sok eszük van fel is töltök ahol bárki láthatja.

23/f

2013. dec. 1. 19:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Csináltam már, de nem küldeném el, mert ha szakítunk, visszaélhet vele..
2013. dec. 1. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
és vissza is fog élni vele, én is visszaélnék, ha mást nem f**z verésre még néha jó lenne, de azért haveroknak is elküldeném utána a képet, hogy legyen miről beszélni és mondanám nekik, hogy nézd a h***e k***át milyen fotókat csinált.
2013. dec. 2. 10:18
 16/22 A kérdező kommentje:

Elhangzott olyan vélemény, hogy azok a lányok, akik vetkőzős képeket készítenek és küldenek el magukról, azok rib***, szóval "laza erkölcsűek". Ha te is készítettél már ilyen képeket, mi a véleményed erről?

Ha nem akarod, hogy támadjanak a nézeted miatt, akkor írd meg privátban!

2013. dec. 2. 18:38
 17/22 anonim válasza:
En szivesen kapnek ilyet :P
2013. dec. 2. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fotóztam még magam meztelenül, de a szomszédasszonyom mint kiderült, ő bizony többször is megtette ezt helyettem.
2013. dec. 12. 11:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha komoly kapcsolatom lenne, akkor megtenném...
2014. jún. 7. 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:
én válaszoltam, hogy a barátomnak nem küldeném el... hát mégiscsak küldtem neki, mert kért.:D
2014. jún. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!