Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem taszítanak a hófehérke típusú lányok?
Figyelt kérdés
Itt vagyok pl én. Nagyon sötétbarna hajam van (eredeti), hófehér bőröm, és kék szemem. Nem mondott még senki semmit, de néha olyan komornak érzem a külsőm az fentiek miatt. Gondoltam, kipróbálok valami világosabb barnás hajszínt, hátha "világosabb, üdébb" lenne az összkép. Köszi!2013. nov. 30. 13:28
11/20 anonim válasza:
Kifejezetten az esetem a sötét haj és kék szem, és a fehér bőr is, nekem biztos tetszenél...
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem tudom, én olyan egészségtelennek látom az ilyen fehér bőrt.
Szoktam, vagyis próbálok nyáron napozni, de inkább leégek, majd 2 hét múlva lehámlok, és megint fehér vagyok. :(
2013. nov. 30. 13:41
13/20 anonim válasza:
Lehető legjobb, és legszebb, ez a napbarnított hülyeség egyáltalán nem jön be..
14/20 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy legyen napbarnított de azért albínó se legyen :)
15/20 anonim válasza:
Hát pedig én szinte albínó vagyok, olyan fehér, sötétbarna haj, kék szem. Nem vagy egyedül, kérdező. :D 16L
16/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért albínó! :D
2013. nov. 30. 13:57
17/20 anonim válasza:
Kérdezz meg orvost, ez vérszegénység vagy bármi is lehet. Szedj vitaminokat, táplálkozz egészségesen, igyál sok folyadékot!
18/20 A kérdező kommentje:
Elvileg a vérkeringésem rossz, a körmeim és az ujjvégeim még 40 fokban is kékeslilák, gyakran hidegek, mintha fáznék. A háziorvosom is észrevette, azt mondta, ezzel nem lehet mit csinálni. Vérszegény tuti nem vagyok, mert a szám meg vérpiros, állandóan. 10 éves koromban mikor új suliba mentem, az első pár napban még órákról is ordítva küldtek ki, hogy ennyi idősen hogy merészelek rúzsozni... pláne vörössel :)
2013. nov. 30. 14:28
19/20 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek;) és sokaknak tetszik, emiatt ne emészd magad, biztosan szép vagy:)
20/20 anonim válasza:
Imádom a világos/fehér bőrű lányokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!