Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok tetszenek?
Tudom,nem mindenkinek ugyan olyan lányok tetszenek, gondolok itt pl: testalkat,természet..
18/L
aki válaszol,az irja már meg az életkorát is.
köszönöm
Külső: legyen ápolt és legyen arányos, homokóra alakja, de nem baj, ha van rajta pár kiló felesleg, és ne legyen rajta semmi mű pl. műköröm, -szempilla, póthaj és az arcán ne legyen piercing, egyéb elvárásom nincs
Belső: kedves, gondoskodó legyen, de ne legyen naiv és legyen meg a magához való esze.
Egyéb "követelmény" még, hogy ne dohányozzon és tudja, hogy hol a határ az alkoholfogyasztásnál.
22szépfiú
Naszóval..
a normál testalkat elég, de ha valaki le akar nyűgözni, akkor kardiózzon, és ez látsszon is rajta!
legalább vállig érő haja legyen, ami legyen selymes,ápolt és NEM szárazkóró töredezve.
eddig a lágy lelkű lányokkal volt dolgom, de most egy keményebb is jöhetne:D
ne tartsa magát többre mint aki valójában van(pl nem fekszek le veled fél évig mert én "hüpphüpp" akkora nagy érték vagyok xD)
fehér, ápolt fogsor alap, mint ahogy a jó illat és lehellet is
ne nagyon próbáljon átverni mert kicsit sem tolerálom és amit kap azt nem teszi zsebre
a fent leírtaknak nyílván én is megfelelek, de nincs vállig érő hajam :D
összességében szerintem ez teljesen reális, nem kergetek álmokat, aki ennyit se tud, az annyit is ér...
Külső szinte mindegy amíg nőies. Értem ez alatt azt, hogy nem baj ha van kis felesleg de kerek legyen, csontsovány semmiképp. Van egy fajta ideálom, de ez nem mérvadó sosem, mivel nálam nagyon a belső dominál. De azt megütni sokszor nehéz.
Legyen okos, intelligens, legyen NŐ, legyenek önálló gondolatai, de legyen nyitott is az enyéimre. Legyen elfogadó, türelmes és értékelje azt amit én. Lehessen vele beszélni akár komolyan akár komolytalanul. Legyen modern, de bevallom, hogy tetszik ha kicsit még régimódi pl: főz mos takarít. Lássam benne a gyerekeim anyját(mert végül is hosszú távon ez számít). Ne legyen szarkavaró, legyen tisztelettudó és szerény. Ha másokkal vagyunk legyen visszafogott, de az ágyban perverz, viszont lehessen vele romantikázni is. Ne akaszkodjon rám, tudja lekötni magát egyedül és ne csak a velem foglalkozás legyen az élete, hobbija. Hagyjon nekem életteret, de ugyanakkor számíthassak rá ha baj van. Szeressen és legyen hűséges.
Sajnos ezt mind megtalálni szinte lehetetlen, de úgy vagyok vele, hogy nem mindenki születik tökéletesnek, úgy egy kapcsolat sem. Vannak faragatlan gyémántok amiket lehet csiszolni, egy kapcsolat is így tud csiszolódni, mert ahogy nekem vannak elvárásaim úgy valószínűleg neki is.
23/f
A mozgásában, a viselkedésében, az életcéljaiban legyen nő, és ne a lába közt lévő dolog miatt érezze magát eladhatónak...
A testalkat ezen túl már szinte csak hab a tortán, ha formás, normál, vagy pici cicivel, és feszes bőrrel. (nem baj ha van rajta felesleg, de ha lóg, vagy narancsbőrös, az már nem gusztusos)
A smink, műköröm, pc (arcon) engem is zavar, de ha csak ennyi a hibája, akkor sem fogom elküldeni.
Igazából sokáig csak a külsőre fókuszáltam, de miután láttam 40+ éves anyukát, akire megmozdult a fantáziám (nem volt szexin öltözve, de olyan élmény volt ránézni az arcára, ahogy örült az életének, és ahogy nézelődött, hogy jajj), és láttam már "kövér" csajt, aki a szemével elérte azt, amit más egy tökéletes testtel sem tud, azóta már nem sorsdöntő dolog a kinézet.
Még pár dolog, ami nélkül veszett fejsze nyele lenne:
Rugalmasság, kreativitás, önállóság, optimizmus, finomság, érzékiség, kedvesség, és még egyszer leírom: NŐIESSÉG. :D
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!